Depinde cum vezi tu iubirea adevarata, pentru ca fiecare si-a creat o imagine ideala diferita a iubirii, cea reala nu e ca in filme unde totul e roz, merita sa crezi atat timp cat esti constient ca vor fii perioade cand trebuie sa lupti, si sa stii sa faci alegeri sanatoase, sa vezi oameni care chiar merita sa lupti pentru ei.
Cand vei gasi persoana potrivita nici nu va mai fi loc pentru astfel de intrebari sceptice. Ai incredere.
merita*, fara, se'.
Da. Merită. Ori. Care. Ar. Fi. Prețul.
Când iubești cu Adevărat ADEVĂRATĂ ADEVĂRAT ADEVĂRAT ADEVĂRAT ști ce contrează cu ADEVĂRATĂ ADEVĂRATĂ ADEVĂRAT? inima pe care o iubești cu ADEVĂRAT ADEVĂRATĂ ADEVĂRAT ADEVĂRATĂ chiar de te urâște de moarte și nu vrea săte aud sate vadă și sa știe de existența ta TU IUBEȘTE CU ADEVĂRAT CU ADEVĂRAT CU ADEVĂRAT CU ADEVĂRAT iubește ști cum? NEBUNEȘTE SA MĂNÂNCI ASFALT ȘI PĂMÂNT DE IUBIRE ȘI NU NUMAI ATÂTA ȘI NU NUMAI ATÂTA sa iubești incondiționată sa iubești atâta de rău până și Dumnezeu sa fie mă gelos pe tine așa să iubești și sa nu-ți fie frica sa iubești în halul ăsta să-ți fie frica ca nu poți iubi cu Adevărat în halul ăsta.
Clar nu, în zilele noastre nu mai există iubire ci doar interese. Singurătatea e cea mai bună alegere.
Ar fi superb sa mai existe iubire pura in ziua de azi, dar cand ne amintim in ce genratie traim, prefer sa fiu singura, nu vreau sa te descurajez, daca iti doresti cu adevrat si lupti pentru asta, chiar poti intalni dragostea adevarata, eu am 19 ani si nici nu stiu cum e sa ai primul sarut, nu, am stiut cum e sa simti sa te iubesca o persoana, sa iti poarta grija, sa stii ca cineva te protejeaza si are mila de tine, sper ca in 2024 sa iti intalnesti persoana potrivita
Am simțit asta și a fost atât de frumos. Dar de fiecare dată au intervenit problemele, bănuiesc că am nimerit persoană care nu era destul de maturizată.