Pentru emil si ceilalti care pledeaza pentru costumul de vara in zilele caniculare: o fata arata mai sexy intr-o rochie lunga de vara, vaporoasa decat intr-un costum de baie.
Si ca sa-ti raspund la intrebare, da, rochitele se poarta, fie ele medii, scurte sau lungi, din bumbac, in sau matase.Sunt la mare cautare
Bieneanteles ca se poarta, bumbacul mai ales vara nu o sa se demodeze niciodata.
Emil : am sa apelez si la costumul de baie, dar pana ajung in strand, o rochita mi-ar fi de folos. nu de alta, da nu vreau prin autobuz sa traga lumea de snururile de la costum si sa raman... si fara el
Stai linistiti baieti k n-o s mi-o dau jos...in niciun caz.trebuie s fi-ti prea irezistibili, dar nici asa nu cred...:p:p:p
Bro. logic k nu fac dus imbrakta, dar eu vreau s port rochita p strada, nu l plaja, si pe strada am zis ca nu as dezbraka-o)
Bro, sincer, nu cred ca sunteti atat de irezistibili...trebuie sa fiti un brad pitt 2
@ioanaa-cum ai tu dreptate, si cum te gandesti la mine..., intr-adevar, iti este de folos rochita, mai ales daca imi vei lasa mie placerea de a o da jos.
@anna-daca nici noi nu stim cum arata o fata sexi..., insa ioana este o fata inteligenta si cu simtul umorului, de aceea si glumim cu ea, asta nu inseamna ca nu putem nutri si alte sentimente pentru ea.si sunt sigur ca ea este o fata sexi oricum, ca de altfel si tu. iar o rochie lunga, vaporoasa, este mult mai interesant de dat jos.sa stii ca tu chiar ai dreptate.
De ce nu , atata timp cat tie iti place se poarte . Si eu am una si de abia astept sa o port.