Eu ma uit la American Horror Story Pana acum imi place, imi place mai ales cum l-au facut pe Dr. Threadson... asa...inspirat de Ed Gein Mi se pare doar putin cam incarcat, sa zic. Adica ba sunt creaturile alea din padure, ba maicuta posedata (care imi place la nebunie, btw ), ba doctoru' serial killer, ba the mad scientist. De obicei in filmele horror este o creatura sau o chestie infricosatoare, aici parca sunt prea multe. Dar banuiesc ca au facut asta doar ca sa accentueze cat de in neregula era azilul si cat de nebuna e lumea in care traim.
Da...au pus accent pe legendele din america. Primul sezon a fost genial! Mi-a parut rau cand am auzit ca nu or sa aiba legatura dar si asta e chiar tare! E adevarat ca au cam trecut in SF. sper sa nu se transforme in cliseu pana la urma: >.> mi s-a luat de toate cacaturile din Romania ma enerveaza ca la noi nu sunt seriale de genul ..doar stupizenii cu non talente un frunte pupate in fund. ( cred ca te-ai prins tu)
Pun pariu ca chiar daca ar face astia de la noi un serial de genu', tot o sa iasa o porcarie. Nu stiu daca e vina lor ca nu au bugetul necesar sau daca e vina mea ca m-am obisnuit prea mult cu serialele americane, cert e ca nu cred ca mi-ar placea chiar daca ar face un serial horror romanesc. Astia de la noi nu stiu sa faca decat comedii cu umor de 2 lei sau drame/telenovele (care unele din ele cica sunt "reality" show ). Dar da, vroiam sa-mi mai zic cat de mult mi-a placut de Tate in primul sezon. M-am bucurat ca am vazut ca a ramas actorul si pentru sezonul 2, desi imi placea mai mult personajul din primul sezon.
Macar sa le difuzeze pe alea americane la noi. Da, Evan Peters e un actor chiar bun ..pacat ca inca e tanar si nu prea luat in seama.Il stiam de prin 2008 cand a jucat in Never Back Down. Oricum. abia astept episodu 9. Pacat ca o sa intre in vacanta de la episodu 10 >.> pana pe 2 ianuarie.
Mie imi pare rau ca au sezoanele scurte. Adica vezi acum 12 episode si dup-aia stai tot anul si asteptu sezonu nou. Cumva daca stau mai bine sa ma gandesc nu e chiar atat de rau ca au hotarat sa-l faca mini-series si nu serial in adevaratul sens al cuvantului. Adica imi place ca au schimbat povestea in sensul ca asa nu exista riscul sa o lalaie.