| Baiattt a întrebat:

Se merita riscu ca dintr-un baiat timid nestiind ce sa vorbeasca cu fetele , ii rusine sa vorbeasca cu ele pentru ca ii frica ca o sa il respinga pentru ca nu arata asa bine si nu s-a dus nici la petreceri excursii etc din cauza asta sa riste sa se schimbe adica sa nu ii mai pese daca vor rade cei din jurul lui ca ce face, de exemplu ii place o fata si vrea sa mearga sa ii spuna si sa fie cu el si lui sa ii fie frica ca o sa zica ca nu arat asa bine si nu stiu ce si ma face de ras.

Deci ce vreau sa spun ii bine daca un baiat timid si ce am zis mai sus sa devina netimid adica sa nu ii mai pese daca cei din jur il critica cum arata si nu stiu ce, sa faca ce crede el ca ii mai bine daca ii place sa mearga la fata respectiva sa ii zica indiferent daca il face de ras sau nu.

Adica ce vreau sa zic merita riscu sa devina un tip sa zicem nearatos dar netimid sa nu ii mai pese parerea celor din jur ca se face de ras ca nu arata asa bine si etc.

Si inca o intrebare ar putea el de exemplu sa poata cucerii fete frumoase asa cum ii el nearatos daca risca sa nu mai fie timid cum o fost pana acum si sa fie popular?

4 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

De putut poti dar trebuie sa fi optimist ca sa-ti mearga treaba ca pe roade. Si nu te pune la cucerit o groaza de fete pentru ca in viitor aia care va fi cu tine va cuceri o groaza de barbati. Fi cuminte si te legi de una care merita sa ti la ea.

| adulahfaapdoøjadjal a răspuns:

Da de ce vorbesti la persoana a treia? happy

| wizopo2 a răspuns:

Deci sa inteleg ca este vorba despre tine. Cam greu cu povestitu. Mai citeste carti big grin... In fine si eu sunt timid ca tine... Ar trebui sa nu-ti pese de ce zici. Mai mult te incurci. Ii zici direct si ii vezi reactia. Succes big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna... sa inteleg ca este vorba de tine happy. Da merita o incercare moarte n-are. Pe mine de exemple nu ma intereseaza daca baiatul e dragut pentru ca asta e un plus. Poate fi dragut si ultimul taran din sat, daca inteelegi ce vreau sa spun. Tu vrei sa iti schimbi comportamentul din pricina unei fete de care tu esti indragostit! Poti incerca... Succes! Poti cuceri fete facndu-te placut cum esti tu conteaza mult!