Parerea mea ete sa nu duci nimic Dupa ce ca te barfesc u le mai duci si dulciuri cu suc, etc. Eu o singura data le-am dus si apoi incepusera sa barfeasca si nu le-am mai dus apoi Am luat cativa prieteni buni si cu bani de pe tort suc etc le-am facu cinste la un bar
Deci iti zic sincer din tot sufletelul meu ca nu se merita!
Cel mai bine duci niste bomboane de ciocolata, le imparti colegilor, pentru profesori niste ciocolata cum ai zis tu si gata!
Pentru ce atata tam tam cu tort si suc? stai calma.si sa nu te intereseze ce zice "colega"
Si eu am de astea in clasa.trateaza-le cu indiferenta
Succes si LA MULTI ANI pentru 6 ianuarie!
Eu zic sa duci, avand in vedere ca toti au dus.Eu la 15 ani am dus doar suc, dar la 18 ani imi voi tine majoratul, dar tu daca nu ti-l tii atunci mai bine ai duce tort si suc. Si la profesori si la toti chiar daca nu te intelegi cu ei.
La multi ani!
EI DA, SINCER NU LE DA. TRB SA TE DOARA FIX IN COT DE CE ZIC aceste,, colege'' du niste bomboane de ciocolata, si gata! Si la profi serveste-i cu ce te tine buzunarul. Mnah, unii profi la 18 ani se uita urat daca le dai o ciocolata, ori una mai scumpa ori cafea, ori o cutie de bomboane la diriga de ex, sau diriginte o sticla de vin buna! Nu te complica cu suc, tort, etc. Daca iti faci majoratul in alta parte e normal sa inviti doar colegele si colegii care iti sunt la inima, ceilalti sa isi pune pofta in cui. Ai mare grija si la multi ani. Sper ca ti am fost de folos!
Nu se merita. Si eu am o clasa la fel ca a ta si nu iau in seama cuvintele rauvoitoarele ale celorlalti. Du ciocolata doar profesorilor, daca vrei, desigur. De ce sa-i servesti cu bomboane, tort sau suc pe colegii care nici nu te apreciaza? N-are rost.
# Poti da niste bomboane la scoala pentru profesori...[pentru colegi strix'uri] si iti faci majoratu acasa sau la restaurant cu prieteni
Da, se merita, poate ii mai indulcesti si pe colegii ăştia ai tai.
Nu le arata dispretul tau, fa-i sa creada ca nu-ti dai seama de comentariile lor.
Faci ce vrei dar eu numai sa evit barfele asi fi in stare sa le duc cofetaria cu totul...
Asculta-ti inima. Daca nu crezi ca merita nu are rost efortul si cheltuiala. Oricum vor fi discutii pe la spatele tau deci o cheltuiala mai putin. Cine vrea tort sa se duca sa isi cumpere!
La multi, multi ani!
Pai, daca vrei sa petreci in alta parte cu prietenii/familia nu prea are rost sa le duci si lor. Oricum ar fi un gest frumos sa procedezi si tu ca restul colegilor si sa le duci, poate asa reusiti sa mai stati de vorba si sa se mai calmeze spiritele. Fa ce simti!
anonim_4396 întreabă: