Daca aisuficient timp sa prezinti catalogul mai multor persoane, da se merita. Daca nu, nu deoaree castigul tau va fi mult prea mic!
Buna! Parerea mea este ca nu se merita deoarece presupune prea mult timp, este o pierdere de vreme si nu prea castigi nu stiu cati bani. Eu nu am fost reprezentant la nici o revista niciodata si nici nu am de gand. Mai multe prietene au fost, si dupa primele 2 luni s-au lasat.
Inainte la comenzi de in jur de 100 de lei primeai tot felul de cadouri in fiecare comanda se reduceri mari pentru reprezentanti + discount dar acum...ca sa primesti un amarat de cadou gen rimel sau crema gratis trebuie sa plaeszi o comanda de minum 200-300 de lei sau primesti o geanta la reducere (in loc de 80 de lei platesti 50 de lei) si discountul e acelasi
acum chiar nu se mai merita sa te chinui sa plasezi comenzi. inainte plasam comenzi lunar(in jur de 3 ani)
dar de prin septembrie nu am mai comandat nimic pentru ca e mai mult o bataie de cap si nu te mai motiveaza cu nimic
Nu nu se merita ca nu-ti da lumea bani si trebuie sa platesti din buzunarul tau iti spun din propria experienta
anonima3826 întreabă: