anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Merită să mai continui liceul la profesională? (Nu doresc să fac clasele 11 și 12 ca sa pot lua bacul) Sunt clasa a 9-A la 17 ani. Motivul pentru care nu am mai fost 2ani, din cauza bullingului... Mă pricep să repar telefoane, calculatoare. Dau fundă, Mulțumesc!

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
5 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

"să m ai continui liceul la profesională?"

liceul NU e profesională. Orice școală "merită" făcută măcar să inveți să scrii.

| anonim_4396 explică (pentru sierra1):

Nu toți putem să fim cum sunt alți. Dacă alți știu să scrie corect bravo lor, Macar de asta sunt și ei buni?

| sierra1 a răspuns (pentru anonim_4396):

Baftă

| Hyperion7 a răspuns:

Man,nu știu,dar am un deja cu că ți-am mai răspuns la întrebare sau poate mi s-a părut? Nu știu.
Poate tu te pricepi sa repari telefoane,dar daca nu ai un certificat sau ceva sa ateste acest lucru,nu știu dacă ai vreo șansă,asta daca vrei să-ți deschizi un service GSM,dar daca vrei tu sa repari pe bani cunoscuților,asta e altceva,dar trebuie sa devii foarte bun pe asta daca vrei sa devii cunoscut și să faci și mai mulți bani.
Înainte de asta,o școală,fie și o profesională te ajuta cât de cât sa ai un loc de muncă pe viitor,crede-mă,fără un certificat /diploma in ziua de azi ești nimeni! Ai sa-mi dai dreptate mai târziu
Vis-a-vis de golanii care îți dau bullying, bro,transfera-te la o școală mai de doamne ajuta și nu te lasa așa, lumea în general e foarte rea, dar tine și de tine cat le permiți, daca le permiți să te calce pe ștaif... evident că-ți sar în cap.
Vrei sa vorbim mai multe în privat?
Daca da, lasă-mi te rog un mesaj la mihai._. 1829
Numai bine!