Astea sunt probleme la tine, ai de capu meu...
Cine nu are loc de tine sa plece, e simplu, ce comenteaza toti atat de tine, pana la urma nu ti pe nimeni cu forta langa tine.
Astea sunt probleme...
Dacă acea "prietenă" a ta a reuşit să-i întoarcă pe toţi împotriva ta, înseamnă că nici cei din grup nu îţi sunt cu adevărat prieteni.
Lucrurile astea trec, dacă ăia nu pot gândi cu propriul lor cap dă-le pace. Sunt o turmă de oi, găseşte-ţi alţi prieteni şi formează-ţi propriul grup. În care să fiţi doar prieteni în adevăratul sens al cuvântului.
Nu i-a intors pe toti.In grup suntem 6 cu tot cu mine.Si a reusit sa intoarca o singura persoana, adica pe fata aia care e catelus dupa ea tot timpu si care mai demult mi-a fost si mie prt buna, dar nu te poti baza pe ea
Atunci de ce îţi baţi capul? Ai pierdut două persoane ce se prefăceau că îţi sunt prietene, felicitări zic.
Eu încă aştept ca oamenii din preajma mea să îşi dea jos măştiile şi să mă lase în pace. Deci sunt gelos pe tine.
Ignoră-le pe cele două tipe şi petrece-ţi timpul în continuare cu amicii tăi, ca şi când ele nici măcar nu există.
1.Poti sa iti faci prieteni oricand, din raspunsurile tale am vazut ca esti o persoana intelegatoare.
2. Daca prietenul tau chiar ar tine la tine nu s-ar mai duce cu altii si si-ar da seama ca tu treci printr-o perioada mai grea si te-ar ajuta.
3. Spune-le adevarul prietenilor tai, poate isi dau seama de ce persoana este "D", iar apoi cea care o sa fie data la o parte va fi ea.
Acestea au fost parerile mele. Sper ca te-am ajutat!