| Giulyana_Giuly_1991 a întrebat:

Se pare ca de maine voi merge la meditatii in doua locuri.Nu vreau sa imi plang de mila sau ceva, dar efectiv nu mai suport.Ai mei ma innebunesc pe zi ce trece cu examenul si efectiv ma simt foarte stresata.Cum pot scapa de acest stres?

4 răspunsuri:
| AndRa003L a răspuns:

Pe langa scoala si meditatii incearca sa faci si ceva care iti place foarte mult (canta, danseaza, picteaza, vizioneaza un film etc). Stiu ca situatia nu este placuta si ca presiunea este mare insa la final vei realiza ca a meritat. Nici mie nu imi facea placere sa merg la meditatii insa a fost in folosul meu. Parintii tai vor ce e mai bun pentru tine si poate nu realizeaza ca e un pic prea mult stres. Incearca sa iti oferi zilnic jumatate de ora, o ora doar pentru tine si pentru ceea ce iti place; relaxeaza-te! Ai grija de tinehappy Mult succes!

| Violleta2022 a răspuns:

Vorbeste cu parintii tai si explica-le!

| Victoria18 a răspuns:

Eu cred ca te plangi prea mult. Eu cred ca ai tai nu te obliga sa te duci zilnic, asa as mai zice ca e culmea. Gandeste-te ca unii copii si-ar dori dar nu au posibilitatea, o zici ca si cum ai tai ti-ar face cel mai mare rău posibil. Insa, o fac pentru binele tau! Sa prinzi si tu ceva.

| Adry05 a răspuns:

Sa-ti iei din cand in cand o zi/2 in care sa nu faci nimic, doar activitati care-ti fac placere ca sa te relaxezi sis a capeti forte noi. Si sa nu treci de un numar de ore zilnic cu invatatul.