Eu te sfatuiesc sa nu mai inghiti tot felul de prostii facute in eprubeta din laborator.Cosurile sunt normale, daca le ai inseamna ca totul functioneaza bine in corpul tau existe tratamente naturiste, cum ar fi faci o infuzie de plante, le fierbi bine, stai cu capul deasupra fierturii cam 30 de minute sau o ora vezi si tu cum te simti (aburii iti vor deschide porii). Dupa aia storci cosurile (sa-ti invelesti buricele degetelor in ceva moale si sa iti tai unghiile sa nu iti zgarii tenul ca e sensibil cand sunt porii deschisi). Si cam atat
Trebuie sa ai o igena pusa la punct, sa-ti cureti tenul in fiecare zi.
Nu ar mai trebui sa consumi acele pastile, dar poti sa iti faci o masca in casa, care este ieftina, si eficienta... iri trebuie doar doua aspirine sau acidul acetilsalicilic si cateva picaturi de apa.
transforma aspirina in praf, pisand.o, si amestec.o cu putina apa. si cu rezultatul da pe zona afectata. lasa 10-15 min, apoi spala.te bine cu apa calduta. sper ca te.am ajutat.
funda?
Nu cunosc produsul atat de bine sa ii stiu efectele negative, dar in general nu prea sunt indicate atatea tratamente. esti inca mica si daca o sa continui sa folosesti multe produse de genu o sa iti strici fata. in cazul in care vrei sa folosesti in continuare produse cea mai buna este recomandarea unui dermatolog. eu folosesc un singur produs: skinoren, de care sunt multumita. cel mai indicat e sa incerci "tratamente" naturale. eu de exemplu cand imi simt fata aspra de la punctele negre ma frec pe fata cu malai dupa care dau cu apa rece. o sa observi daca faci asta ce fata fina o sa ai. poti sa incerci sa faci o infuzie cu ceai de musetel. la fel o sa ramai cu fata fina.
SparklingAngel întreabă: