| ALECSANDRICI a întrebat:

Se poarta frumos cu tine te ia pe cadru la bicicleta ce inseamna pentru ca nu imi dau seama si mi-a cerut nr de tel si e mai mare cu un an decat mine

Răspuns Câştigător
| alina58 a răspuns:

Nu conteaza ca e cu un an mai mare ca tine, tot timpul baietii se maturizeaza mult mai greu decat fetele. Daca tu crezi ca el da semne ca vrea ceva de la tine, nu pierde ocazia! Poti sa ii propui sa mai iesiti, sa vezi ce fel de persoana! E important ca si tu sa ii arati ca nu iti este indiferent. Cred ca nu o sa ai nimic de pierdut!

6 răspunsuri:
| Bubulutsaa a răspuns:

Nu conteaza varsta. eu am stat cu unu de 15. si in iulie fac 13 laughing. :d. daca se poarta asa de frumos cu tine. inseamna ca te place. iar daca ti-a cerut numarul de telefon. inseamna ca vrea o relatie cu tine big grin. daca si tie iti place de el. stunci va combinati :d! succes in relatia voastra :d!:*

| georgehari a răspuns:

Înseamnă că nu-i pasă de siguranța ta. Să te ia pe cadrul bicicletei este foarte periculos, mai ales în oraș. Nu trebuia să accepți și trebuia să-i explici că sunt moduri mai romantice de plimbare, de exemplu fiecare cu bicicleta lui.