| sunshine_6269 a întrebat:

Se poarte roscatul? ma refer la culoare de par. am vazut o gramada de fete care s-au vopsit roscate?

Răspuns Câştigător
| Floreenofficial a răspuns:

Se poarta ce vrei tu. daca tie iti face placere nu vad de ce nu te-ai vopsi roscata.numai ca vei fi mai provocatoare si vei suci mintile mai multor baieti.succes smug

7 răspunsuri:
| OanaG a răspuns:

Pff...se poarta, dar te-ai gandit daca iti va sta bine?

| AlinaMarianaIipc a răspuns:

In primul rand trebuie sa te simti tu bine! Trebuie sa fi tu in largul tau, nu trebuie sa ii intereseze pe altii cu ce nuante te vopsesti poti sa te vopsesti si cu turcoaz! Tot ce stiu ca se poarta nuante naturale!

| Beibiiii a răspuns:

Se poarta roscatul, insa multe fette aspira catre acel roscat vulgar, doamnee. ma omoara lucrul asta;-s

| BiaJ a răspuns:

Ciudat...In orasul meu numai blonde-s...

| oanna_7222 a răspuns:

Poate dar mi`se pare o culoare urata pantru par.mai ales cand vad fetele cu un rosu dala spalacit in capul lor. god straight face

| doina93 a răspuns:

Salut, eu ador culoarea roscata la par, mai ales asa putin mai inchis... spre rosietic.Parerea mea e ca se poarta aceasta culoare, mai ales ca e vara si ar fi bine sa purtam culori cit mai vii si frumoase.

| sunshine_6269 explică:

Nu e pentru mine...eu doar intrebam. Imi place culoarea mea. dar oricum nu mai tine nimeni cont daca ii sta sau nu bine, daca e sa se poarte se poarta.