anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Se poate afla ca m-am masturbat prin teste de scaun?

13 răspunsuri:
kittyalexandra
| kittyalexandra a răspuns:

Nu

| Pho3nix a răspuns:

Te-ai masturbat pe scaun sau cu scaunul ca nu inteleg?

ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Offf, doamne! d'oh

| buburuzAndreea a răspuns:

laughing Nu mai, cum sa se afle? Stai linistit/ linistita! Daca nu spui tu, nimeni nu-si poate da seama!winking

| hashe86 a răspuns:

Te ai masturbat pe scaun, cu un scaun sau poate anal cu un scaun?!
ca eu nu prea inteleg.
ralucaaaaaaaaa, unde esti?!

| Myu a răspuns:

Neah nu cred. Btw omu` cred ca se referea la testul acela care il duci la analize din urina ...numai ca acesta era cu caca [ rolling on the floor ], scuzati termenul dar nu siam cum sa zic altfel rolling on the floor

Răspuns utilizator avertizat
| silvio a răspuns:

Prin teste d-alea de care zici tu, nu.
dar daca ai intrebat aici, acum stie tota lumea, si-o sa ajungi la puscarie ca n-ai folosit prezervativ.
macar ti-a placut, ca sa merite parnaia? nu ne povestesti si noua prin ce experienta unica ai trecut? big grin

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

A? si la ce ar folosi o asemenea analiza? rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pai daca te-ai masturba in anus da! parerea mea este sa arunci toate scaunele din casa!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

hai mai hashe 86! chiar asa? sifoane pe fata? cred ca s-a referit la picioarele dela scaun! daca ala s-a masturbat cu 2 ciocane! ce te miri! doar traim in Romania, unde se intimpla toata celea!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

hai mai hashe 86 ! chiar asa ? sifoane pe fata ? cred ca s-a referit la picioarele dela scaun ! daca ala s-a masturbat cu 2 ciocane ! ce te miri ! doar traim in Romania ,unde se intimpla toata celea !

| bibss a răspuns:

Hmmm.fratii mei.rolling on the floor. el se referea.adica...mmm.hai sa fim sinceri...scaun mai inseamana .si in termeni de medicina...cacabig grin.capishi all?