Cei mai activi useri din categoria Adolescenţi pe 1 Ianuarie 2025 sunt:
Vrei să îți dezvolți gândirea critică și abilitatea de a ține un discurs argumentat? Oferim o invitație la cursul practic de debate pentru adolescenţi.
Concurs! Hai la una din Şcolile de vară pentru adolescenţi organizate de Fundația Calea Victoriei!
S-a lansat prima aplicatie mobila care ofera consiliere gratuita, direct de pe telefonul mobil http://www.116111.ro/descarca-aplicatia Tu ai incercat-o?
Cat ar costa să faci liceul în New York și să mergi acolo cu avionul, pot merge la 15 ani singură?
Salut, de unde pot cumpăra și eu un iPhone original și bun la mâna a doua, de pe ce site-uri?
Am o întrebare, poți călători singură la vârsta de 14- 16 ani în America? Sau după ce termin liceul pot face facultatea acolo dacă știu limba engleză? Cam cat ar costa în New York? Am discutat...? (mai mult)
Intotdeauna cand se descarca repede bateria telefonului si te tine numai o zi sau asa, mereu e nevoie doar sa schimbi bateria sau uneori e nevoie de altceva?
Salut,ma poate ajuta cineva cu un cod/invitatie pentru anime Nexus? multumesc
Cum se scrie Adi în arabă?
Voi ce parere aveti despre liceul Decebal din Constanta? Ma refer la colectiv.
Salut, sunt baiat si am 17 ani si as vrea sa stiu daca pot lua ashwagandha la varsta mea(sa raspunda cine stie sau cune a incercat)
Ce se intampla daca tragi laxative pe nas?
E adevarat ca e ok si daca e sfintit numai intr o incapere doua in casa? Sau daca nu se sfintesc mai multe locuri e degeaba? Sau e chiar ok si daca sunt sfintite un loc sau doua de exemplu?
Bună vreau sa îmi conving pe tatăl meu sa îmi comande de pe eMAG 3 volume de Bleach 3 in 1 am banii sa îmi cumpăr dar îmi spune sa îmi salvez banii pentru rechizite (pe care le am deja). Puteți...? (mai mult)
Salut,tpu.De ce când ma masor cu o ruleta am 1.77 cm și când ma masor cu alta ruleta vad ca am 1.73-1.74 cm inaltime? Contează ruleta?
Buna.Am o problema si nu stiu ce sa fac.Am o relatie si mama stie de asta doar ca pe ea o am la hide pe Instagram la fel ca alte rude.Doar ca var mea ia trimis o poza mamei de la story cum ma sarutam (...? (mai mult)
Oare azi mai face vreun restaurant platou pentru revelion? Sau azi nu mai poti sa cumperi de niciunde si iti ramane numai sa faci tu mancare?
Bună dragilor, încep prin a spune ca am o problema mare cu fostul meu acum ceva timp m- am despărțit de el și el și a făcut altă relație, mie mi- a fost ciudă și am vorbit urat despre fata...? (mai mult)
Buna TPU... Vreau sa va spun că de la o vreme, aproximativ o luna am burta cam mare și îmi stă gândul mereu că ar putea fi o sarcina ceea ce mă îngrijorează, desi mi- a venit menstruația pe...? (mai mult)
Bună seara, știe cineva unde as putea găsi artificii în Galați?
Va suna "ciudat" dar... varul meu de 14 ani vrea sa inceapa sa foloseasca vape- uri. Eu ii zic ca nu e bine dar nu ii pasa, dar nu stie de unde sa cumpere sau asa. Ce sfaturi imi/ii dati? Ma contrazic...? (mai mult)
Daca folosesc pe piele și în punctele de puls un antiperspirant de la Nivea men tip roll-on și mai apoi pulverizez Versace eros, parfumul va avea o persistență mai îndelungată?
Am 17 ani, daca as avea o iubită de 15 ani ar fi în regulă?
Salutare, am o intrebare la care as dori un raspuns mai dezvoltat. de ce ma simt tot timpul constrans de absolut orice? Constrans te poti gandi ca si cum libertatea iti este pusa mereu la indoiala, la...? (mai mult)
Daca ai baut alcool e ok sa iei melatonina ca sa poti sa dormi? Si daca da, vei si dormi destul incat sa iti revii din betie? Daca nu, ce trebuie dat la cineva care a baut alcool si are probleme cu somnul...? (mai mult)
Deci am 16 ani sunt baiat si sunt in clasa a 10a. Mama mi- a zis sa nu imi fac iubita ca acum sunt mic. Abia pe la 20 de ani sau chiar mai tarziu.Pana acum nu am avut vreo iubita si sa imi zica sa nu imi...? (mai mult)
Ceau TPU am o intrebare, ce se intampla daca combini (ecsteasy) cu 3 4 beri ce se intampla iese urât sau ceva?
Salut, sunt în clasa a8a și a- și vrea după ce termin liceul sa întru la facultatea de gaze de la Ploiesti, problema este ca nu știu la ce liceu sa ma duc și la ce profil sa întru uman sau real? ...? (mai mult)
Daca bei alcool nici medicamentele care te fac sa poti sa dormi nu sunt bune? Adica alea care doar te fac sa poti sa dormi, nu somnifere cu care adormi imediat, ceva care doar te ajuta sa poti sa dormi....? (mai mult)
Salut! in noiembrie am racit, si apoi mi s au inflamat niste ganglioni in gat si din cauza lor am crezut ca mi- a ramanea mancarea in gat, dar am fost la doctor am luat antibiotic si au disparut sa zic...? (mai mult)
Cum pot cumpara jocuri pe xbox one Nu reușesc sa fac plata
Exista ceva care e ok sa ia si cineva care bea alcool? Ma refer ceva pentru dormit, gen cum sunt si somniferele dar care sa fie ok cu alcoolul
Se pot face asa slujbe la biserica ca sa nu mai bea niciodata persoana pentru care se fac slujbe?
Poate fi si posedare demonica cand un om e beat tot timpul? Sau doar despre asta e vorba atunci?
Bună. Ce îmbrăcăminte trebuie să duci la munte pe 5 zile dacă este frig și suntem mai friguroși :)
De ce unii oameni nu dorm mai niciodata chiar si atunci cand sunt beti? Care e explicatia?
E in regula pana la urma chiar si cand nu prea ai ordine in casa sa chemi pe popa cu crucea ca sa sfinteasca in casa? Ca asa e, nu prea e ordine la mine acasa si eu singur nu o sa fac mare lucru si nici...? (mai mult)
Cand sunt prea mare sa merg la tara in vacante sa ies cu cei de varsta mea seara? am 15 ani dar imi e frica ca in urmatorii ani o sa merg din ce in ce mai putin la tara la bunica mea si sa ies afara cu...? (mai mult)
Care sunt metodele care functioneaza in general cand e vorba sa faci pe cineva sa o lase mai usor cu alcoolul?:) Ca vad ca asa cu vorba sa spui sa nu o mai faca nu functioneaza, poti sa spui mult si bine...? (mai mult)
Hello! Voi ce faceti de Revelion? Sincer, eu il voi "petrece" cu un singur coleg din generala, restul nu pot sa vina, parca acum cand voiam si eu, toti au planuri. Trebuia sa mai vina o fata, dar a zis...? (mai mult)
Salutare scriu aici ca nu stiu unde in alta partea eu si prietena ne am culat amândoi in seara de 25 decembrie si m- am scapat Putin in ea ieri i- am luat un test de sarcina si e negativ sa nu fie însărcinată?...? (mai mult)
Ce inseamna cand cineva iti spune ca ești mereu atenta la toate detaliile?
Cineva la liceul Goethe din București sfaturi? Cum pot sa întru? Cum vi se pare?
Bună! Sunt clasa a 8 a si merg pe profil real(Mate info bilingv) Insa ma gandeam la 2 licee la care vreau si inteu(ambele din Ploiesti) Nichita sau Caragiale. Vreau sa stiu la care sunt peofesorii sI ...? (mai mult)
Daca am sub 18/16 ani pot cumpara un joc de ps4 din altex? Am nevoie de varsta sau de parinte?
Salut, as vrea sa comand o jucarie sexuala(un vagin) si nu stiu daca cere buletinul sau ceva pentru ca am 17 ani. ce site uri si jucarii imi recomandati cei care se au cu astea? ms
Salut, ce site de pirotehnice imi recomandati? Sa fie fara apel telefonic pentru confirmarea comenzii.
Cu ce ar trebui să încep la vârsta de 18 anii părinții mei m-au dat afară din casă și sunt pe cont propriu?
Bună care sunt toate cărțile culpa mia și unde pot sa le citesc as dori toată seria dacă se poate ca vreau sa o citesc
Salut am un iPhone 11 am o întrebare mă afectează cu ceva la baterie sau la sănătate daca încarc tof de 2- 3 ori pe zi? Adică nu îl lasă mai jos de 20 când am treabă îl las la încărcat pur...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
gabicoo întreabă:
Kufu95 întreabă:
1onur întreabă:
Stefanbos73727 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Filme clasice
Te consideri un cinefil inrait? Haide sa verificam cate filme cunosti si daca poti deveni noul campion al quiz-ului