Doar daca ai o problema psihica te simti prostm invocand motivele alea puerile.
Un om sanatos la cap, se simte minunat indiferent cat de rau arata la trup sau la fata, pentru ca unfatisarea fizica, nu-i cea mai importanta veriga in viata, nefiind criteriu de masurare a fericirii.
Invata sa te iubesti asa cum esti si vei fii mult mai fericita, decat aia de-s frumosi, de la mama natura.
Nici nu trebuie sa cunosc cazuri, ești una din tipele alea care arata bine dar au low self esteem... Degeaba ambalajul e bun daca interioru e putred.
Se vede după avatarul tau ca ai probleme, după ce că le ai mai și semnalizezi.
Dar cine a zis ca e vorba de mine?
Oricum,se întâmplă la oricine în ziua de azi; să aibă oameni care se bagă în seamă cu scopul de a profita. Eu am destule persoane de genul în jurul meu. Ajut și eu cu ce pot. E posibil să fiu văzut și eu, sau cei ca mine (sociabili, distractivi), ca oameni care avem scopul de a ne pune bine cu cei din jur.
Salut,da,cunosc asemenea cazuri, mai ales ca am fost si eu intr-o situatie similara cativa ani in urma, dar am iesit de mult din ea.Ideea e ca acele persoane nu aratata chiar atat de bine pe cat crezi.Aceste persoane au multa incredere in sine, se considera perfecte si uneori poate chiar superioare si de aceea le consideri mai presus de cat tine, datorita atidunii lor, nu neaparat aspectului exterior.Persoanele care stau cu tine doar pentru ca arati bine nu sunt prieteni in nici-un caz, sunt doar persoane care profita.Prietenii adevarati iti sunt alaturi indiferent de modul in care arati,pentru ca intr-o prietenie nu asta conteaza,ci in prim plan este stima,increderea, suportul si intelegerea. Daca ai persoane in jurul tau care te fac sa te simti inferior, atunci cel mai bine e sa te indepartezi de ele, pentru ca s-ar putea sa iti strice imaginea de sine.Singurul mod de a fi fericiti este sa plecam de acolo unde nu ne simtit bine.Persoanele care considera ca nu arata bine au o stima de sine scazuta care-i face sa exagereze cu autocritica.Fiecare om e frumosul in felul sau, trebuie doar sa incerci sa vezi calitatile frumoase pe care le ai, si sa te legi cu acele persoane care au aceleasi principii si valori ca si tine.Sentimentele de invidie sunt ceva normal, insa nu trebuie sa fie exagerate.Trebuie mereu sa fim multumiti de ceea ce avem pentru ca foarte multe persoane ar da orice doar ca sa fie in locul nostru.