Bună!
Poţi încerca să te transferi după ce începe anul universitar!
În general, se poate să te transferi de la o facultate la alta ( sau de la o specializare la alta, ori la altă formă de învăţământ ) - evident, în anumite CONDIŢII!
Vezi detalii în Regulamentul privind activitatea profesională a studenţilor - ar trebui să-l găseşti pe site-ul oficial al Universităţii respective...
Toate cele bune!
Se poate, da. Stiu cazuri (colege) care s-au mutat de la Titu sau de la Iasi. Insa nu am discutat cu ele cum au reusit sa se mute si care au fost conditiile. Insa stiu sigur ca programa e altfel si e posibil sa dai niste examene diferenta adica pentru ca materiile sunt puse altfel pe ani. Exista si cazuri in care s-au mutat de la Carol Davila la Titu pentru ca au pierdut anul. Tre sa inveti ca lumea, am observat ca cele de care ti'am zis ca s-au mutat invata destul de bine si trebuie sa fii pregatita de un stres in plus si porcarii de suportat, ca in Romania.
Da'mi un mesaj daca vrei si te ajut cu mai multe informatii ca am vazut acum ca ai mai intrebat pe aici despre asta. Mult noroc.