anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Se ramane insarcinata daca faci sex in timpul menstruatiei? Si daca ambii parteneri se termina?

8 răspunsuri:
miruna-apostol
| miruna-apostol a răspuns:

In timpul menstruatiei, ovulatia este absenta si nu poti ramane insarcinata. Asta nu inseamna ca nu trebuie sa te protejezi, pentru ca poti contacta (cel putin) o boala venerica.

Stefan
| Stefan a răspuns:

E perioada cand actul sexual e liber si fara nici o problema, asa ca ce mai stati.la treaba, viata trebuie traita din plin.

Laur
| Laur a răspuns:

Chiar daca statistic ovulatia e putin probabila in timpul menstruatiei, nu este imposibil sa ramai insarcinata daca ai contacte sexuale neprotejate atunci.

kittyalexandra
| kittyalexandra a răspuns:

Exista o posibilitate foarte mica. Totusi riscul unei infectii este foarte mare. Mai bine v-ati proteja. Si multa grija la igiena.

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Riscul este destul de mic, dar nu zero. Conteaza numai daca ejaculeaza barbatul, orgasmul femeii nu influenteaza in nici un fel fecundatia.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

9, 99% nu se poate dar totusi exista si probabilitatea sa se intample, parerea mea cel mai bine ar fi sa nu te risti si daca te risti risca'te cu cap, adica... sa nu ejaculeze in tine

| ina129 a răspuns:

In timpul menstruatie exista sanse mici de a ramane insarcinata. Dar totusi daca totusi doresti sa intreti relati sexuale cel mai bine te protejezi.Desi citind in nenumarate reviste si articole...intretinerea relatie sexuale in timpul menstruatie nu este prea indicata

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pot ramane insarcinata daca am facut dragoste in a doua zi de menstruatie? el s-a terminat in mine iar eu nu.