| EduardGa a întrebat:

Se spune ca indiferenta fata de o persoana doare mult mai mult decat daca i-ai arunca 1000 de cuvinte urate in fata...Se spune si ca indiferenta de multe ori da rezultate, apropiind doua persoane mai mult, dar are si efecte adverse. Ce credeti despre indiferenta? Ati folosit aceasta "arma" vreodata in apararea propriului orgoliu, a propriilor sentimente? Daca da, in ce situatii, si cum ati iesit la liman?
Astept povesti de viata...

Kiss xoxoxo

3 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Buna. E plina lumea de oameni indiferenti si chiar eu pot spune ca nu prea mai sunt multe chestii care sa ma surpinda.Am vazut prea multe schimbari la oameni, atat de multe ca mi-e teama si de mine.Indiferenta altora ne pietrifica sufletul.Si asta, asta e cu adevarat tragic

| Razvan a răspuns:

Indiferenta la nivelul de pietrifacare nu e buna.Nu as recomanda-o niciodata. Te indeparteaza de conditia de om. E grav atunci ca nici macar ploaia nu te mai loveste.Filozofic vorbindoh go on

| EduardGa explică:

Onutzu, ai dreptate. Indiferenta pietrifica suflete dar am convingerea ca fiecare minut poate fi o lectie de viata si pentru cel care trateaza cu indiferenta dar pentru cel ce e tratat cu indiferenta. Indiferenta te intareste spiritual si moral...