| gabryel a întrebat:

Se spune ca Obama ar fi anticristul... voi ce parere aveti? uitati un linck despre Obama=antichrist http://aflaacum.wordpress.com/2009/01/22/e-barack-obama- anticristul/

Răspuns Câştigător
| DuffMckagan a răspuns:

Adevarul e ca video. ul e foarte convingator si aduce dovezi clare... toate povestile astea imi infoaie parul in cap. Am vazut un comentariu jos:prezenta francmasonilor se face simtita...eu cred ca suntem condusi de masoni si toata religia asta e o doctrina care ne determina sa nu credem de fapt in adevaratul God

5 răspunsuri:
| monyk a răspuns:

Buna, ce tampenie, nu cred in asta...sunt pure coincidente, dar nu exista nicio dovada clara sau cine stie ce;

| gabryel explică:

Lorely nu stiu ce e Basescu dar stiu ce e Boc... un pinguin ce conduce guvernul. Iar chestia asta cu Obana pe mine chiar m-a pus pe ganduri...

| gabryel explică:

Alex daca tu esti cand actionezi? vezi ca prin Bucuresti e un spital 9 cred ca acolo iti e locul.

| Alex_7297 a răspuns:

Nu e Obama nici un anticrist. Ca să fiu sincer, EU sunt anticrist.

| LoryM22 a răspuns:

Of Doamne cate chestii mai apar, acum Basescu ce e?laughing
Nu mai credeti oameni bun in tot ce sa zice, ce za zic daca este de culare este dracu la conducere, lol, sunt nebuni care cauta informatii care se leaga putin sau sunt asemanatoare si gata X e, Y e...