La ceva esti buna si tu, doar ai nevoie de rabdare sa afli asta, ai o varsta mica deci vei avea multe de invatat
Zici tu, dar se vede clar ca ai o pasiune pentru scris, actorie, o imaginatie foarte bogata care nu este folosita indeajuns de mult si mult umor.Si poate ar trebui sa mai lasi substantele.Cu siguranta esti o persoana interesanta cu care sa`si petreaca cineva timpul, restul lucrurilor pe care le zici sunt doar bla bla bla si poate ar trebui sa mai cobori din cand in cand cu picioarele pe pamant printre noi, oamenii de rand, pe care ii vezi gresit de cele mai multe ori.
Hei. Stiu cum e sa te simti inferior, stiu cum este sa simti ca esti un nimic si nimeni nu te iubeste.Si am stiut si cum e sa nu ai o pasiune, pana acum 7 luni cand am descoperit street dance ul.Am aproape 16 ani si m am apucat de acest sport tarziu as spune, la 15 ani.Credeam ca nu sunt buna de nimic.Dar daca stai sa reflectezi un timp sigur vei gasi ceva ce iti place sa faci.Problema este ca nu ai incredere in tine.Acest lucru se dobandeste cu timpul.In primul rand tu te consideri inferioara, din aceasta cauza ai impresia ca ceilalti te considera asa.Cum gandesti ca esti, exact asa esti.Esti unica.Nu trebuie sa-ti doresti sa fii ca nimeni.Ci sa fii ca tine. Oamenii sunt invidiosi si vorbesc prost.Dar nu trebuie sa te intereseze parerile lor oricum.Sigur iti vei gasi ceva care te pasioneaza.Esti o persoana minunata.Be strong!
Nu ti-ai gasit talentul / pasiunea pentru ca esti tanara, ai timp sa iti gasesti talentele mai tarziu.
Si eu am 20 de ani si habar n-am cine sunt si ce vreau de la viata asta, habar nu am de ce m-am nascut pe planeta asta, nu prea suport pe nimeni din jurul meu, nimeni din jurul meu nu prea ma mai suporta.
Si ce daca nu ai prieteni, ce sa faci cu ei?
In secolul 21 nu mai merita riscul sa iti faci prieteni, toti sunt cu ochii dupa interesele lor personale, nimic mai mult. Obtin ce vor de la tine si...cam atat, mai departe nu o sa-i mai intereseze de tine.
Iesi din casa cand vrei tu, nu cand vor oamenii din jurul tau, dar iti recomand sa iesi din cand in cand in natura, sa vezi si frumusetea acestei planete, nu doar jegul lasat in urma de oameni, doar iti recomand chestia asta, tu decizi.
Nu stiu ce vrei sa spui cu " sunt moarta, un cadavru in descompunere ".
Probabil te referi la faptul ca esti slaba, altceva nu inteleg.
Si asta nu-i o problema, fiecare este frumos in felul lui, si da, oamenii judeca doar dupa aparente, stiu cum este.
Intr-adevar, oamenii vad in alti oameni doar defectele lor, nu se vad egali.
Multi spun ca asa este in natura noastra, cica asa suntem noi, suntem insetati dupa putere, dupa mai mult, dupa distrugere.
Eu zic ca-i prostie curata, cand noi o sa invatam sa traim si fara lideri, fara religie, fara toate chestiile astea care ne distrug creierul si sanatatea, atunci o sa traim fericiti si o sa evoluam ca specie.
N-are importanta, nu mai conteaza de ce sunt oamenii asa.
Conteaza ca ne indreptam cu pasi mici si siguri catre sfarsit, si asta este bine, sper ca intr-o zi sa se termina tot chinul asta.
Lolkkk întreabă: