Buna!
Poate ca tanjesti dupa putina atentie din partea colegilor, poate te-ai gandit cum ar fi daca acestora le-ar pasa de ce ai facut tu vara aceasta si ai adormit cu ideea aceasta in cap.
Eu cred ca de aceea ai visat asta, nu inseamna neaparat ceva doar ca vrei putina atentie din partea colegilor.
Succes!
Inseamna ca creierul tau a compensat printr-un vis asteptarile tale de la altii. totusi, ai avut in acest vis probabil si starea de spirit care a facut ca tu sa te simti intr-un anumit fel, sa vorbesti, sa zambesti, sa-ti tratezi colegii intr-un fel specific, stare pe care o poti repeta de acum la vointa. sa ti-o amintesti de acum.
Probabil iti doresti asa mult atentia lor si. Subconstientul a facut toata treaba doar ca a fost un vis
Eu cred ca ti ar placea sa fii in centrul atentiei la scoala, dar poate fii si un deja vu. Poate ai noroc si asa se va intampla. :*
Sincer si mie imi este dor de scoala. Da nu mi-am visat colegii. Acum realizez ca nu imi este dor de ei cii mai mult de profesorii. Poate ca iti este dor de ei.Chiar daca nu va intelegeti sau nu aveau un limbaj prea adecvat scolii. Cred ca si lor le este dor de tine sau cel putin majoritatea din ei.
monica2000 întreabă: