| Raul01 a întrebat:

Se vede ca este mai mare ca mine? Sunt baiat si am doar 13 ani dar sunt cu o fata de 16 ani. Mie imi place de ea, ei ii place de mine dar unii rad pentru ca este cu 3 ani mai mare. Pe de alta parte nu prea se vede avand in vedere ca sunt mult mai inalt decat ea, eu avand 1.82 iar ea doar 1.68. Chiar este asa o problema diferenta noastra de varsta?

7 răspunsuri:
| remusbb a răspuns:

Nu!
daca va placeti reciproc nu-i absolut nici o problema

| bau0217 a răspuns:

1.82:O:O:O Bah da ce ti-a dat maica-ta sa manancilaughing

| εʟεпα a răspuns:

Ai de capul meu la 13 ani ai 1.82:O Ce ciudat.Nah nu conteaza chestia asta daca va iubiti si in primul rand sa nu va intereseze spusele celorlalti.Ii clar: Le e ciuda!

| WOLFRAM a răspuns:

Mai stii cum se zice nimeni nu sta in calea iubirii, iar colegii lasa-i as rada tu estipsihic obligat sa ii suporti pana scapi de iei
atentie sa ii suporti dar incearca sa nu le dai atentie mtivul real este pentru ca ei sun cam geloshi ca tiai gasit prietena poate inaintea lor si nu vor decat sa te faca sa te simti prost cu ceva de care ar trebui sa fii mandru. Varsta nu conteaza atata timp cat ai maturitatea necesara pentru o relatie cu o fata

| MarioOnette a răspuns:

Nu lasa sa creada ce vor daca va iubitzi iubitziva important sa fiti sinceri si fericiti unul cu altul. iubirea n-are virste n-are importanta citi ani are persoana iubita de tine

| PAMparam a răspuns:

Voai pisilaughing lasa-i sunt invidiosi.In general baietii sunt invidiosi pe alti baieti care sunt cu tipe mai mari si adica eventual ea ar trebui sa isi faca probleme 'ea'sau sa se simta ciudat pentru asta desi nu ar avea de ce diferenta nu e asa de mare si. daca esti mai inalt ca ea cand va vede lume pe strada nu o sa zica ni si la asta ca i mai tanar ca fatawinking deci toate bune si frumoase concluzie iti faci griji degeaba.

| RoxyyEvidentt a răspuns:

Daca va iubiti nu conteaza ce spun altii nu conteaza varsta in iubire nu conteaza nimic e cred ca trebuie sa tratezi cu indiferenta
FUNDA hai plz