| ValentinaPorondi a întrebat:

Se zice ca fiecare persoana are calitatile ei...Calitatile tale care sunt? Ai incredere in ele? Ce ar trebui sa faca o persoana pentru a avea incredere in calitatile ei?

Răspuns Câştigător
| Octavia1 a răspuns:

Calitatile mele sunt inteligenta, modestia, eleganta si de ce nu frumusetea fiindca fiecare om este frumos in felul sau. Am incredere in ele fiindca le cunosc. Mai intai trebuie sa le cunosti si apoi sa le controlezi, dar trebuie sa fii stapan pe tine! Sper ca am fost de ajutor! :*

4 răspunsuri:
| andrei1237 a răspuns:

Calitatile mele sunt inteligenta, modestia.Da, am incredere in calitatile mele.O persoana trebuie sa fie puternica pentru a avea incredere in calitatile sale.

| Castorul a răspuns:

Intr-un fel sau altul orice persoana are anumite calitati si da, trebuie sa ai incredere in ele pentru ca sunt situatii in viata in care s-ar putea sa nu te poti baza decat pe calitatile si aptitudinile tale.
Orice persoana daca isi cunoaste calitatile va sti ce poate sa faca in viata si isi va alege "provocarile" pe masura happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da am destule si am incredere in mine.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Seriozitatea si modestia cred ca sunt calitatile mele, si da am incredere in ele

Întrebări similare