Cred ca in perioada aia ne formam mai mult caracterul, asta ar fi diferenta majora. Ne mai maturizam usor, usor, dar e bine sa nu uitam ca suntem copii.
PS ai grija cu cine faci unele glume, ma refer mai ales la profesori.
In afara de chiuluri, fugit de paznici pe scari, facut misto la ore nu am facut prea multe . Daca mai afli alte "prosti" spune-mi-le si mie ca mai am un an de liceu si vreau sa profit la maxim
Mai ai un an de liceu... ar trebui să profiți la maxim de cărți nu de prostii.
Chiulit, desene diverse pe tabla, injurat din capetele holurilor, copiat teme zece oameni dupa un caiet, primele note de 1, 2, 3, imbatat la petreceri, unii se apuca de fumat, comanda de pizza la scoala, enervarea gardianului, infundat toalete, bulgareala iarna, botezul fetelor din a 9a la tasnitori, glume cat cuprinde, corigente... Depinde ce colectiv nimeresti. Eu m-am distrat bine. Am chiulit, am copiat cate o tema, am luat 5, am baut cat sa ma ametesc un pic la majorate, am sunat la pizza, mi-am luat si botezul asta e .
La aslea nu e problema, stai calm ca imi fac temele si invat la timp
Deci inteleg ca nu e mare diferenta intre liceu si generala. Cele mai multe chestii de aici le-am facut deja, si o sa le mai fac.
Trebuie doar sa ai imaginatie. Noi in scoala generala faceam multe prostii, acum ne-am maturizat, unii.
La liceu ar trebui sa inveti cat mai mult. Vine bacul, asta nu mai este o joaca, asa cum era examenul de evaluare nationala de la sfarsitul clasei a VIII-a.
Te poti apuca de fumat, de droguri, poti ajunge acasa "afumat", dar in ultimul hal, te iei la cearta cu profii ca vezi Doamne de ce nu ti-a pus 10 chiar daca tu esti de 4 etc.