| Rioko a întrebat:

Se zice ca prima dragostte nu se uita niciodata! Si cam asa e. Voi ce credeti? Si mai ales voi ati putut uita primul sarut?

Răspuns Câştigător
| georgiana_5779 a răspuns:

Aniciodata.chiar daca uiti lucrurile rele, raMAi cu amintiri placute

6 răspunsuri:
| Rukhsandra a răspuns:

Prima dragoste e cea mai frumoasa big grin...cand totu e nou si frumos

| nobody_9468 a răspuns:

Prima dragoste... a fost "palpitanta", a fost iubire de aia din tot sufletelul meu:X.Cum l-am iubit pe el nu am mai iubit pe altul. L-am vazut ieri seara, l-am piscat de fundhee hee), ma bucur ca am ramas priteni in ciuda a tot ce s-a intamplat.
Primul sarutlaughing, iaaax... ce naspa a fost, dar cu timpul a devenit un fel de jobhee hee

Bafta.

| Anonim_5812 a răspuns:

Prima mea dragoste... yuuuuccckkk, il urasc, mi-a distrus viata, m-a umilit in public si mi-a lasat traume de nu scapat de ele nici dupa doi ani. Primul sarut a fost ca oricare alt sarut, dar se spune ca odata in viata suferi mult dupa ce iubesti cu patima.

| cossmy a răspuns:

Garantat NU! la mine cel putin, tine de 5 ani, si tot nu o por uita, e la fel ca in prima zi, aceeasi iubire arzatoare, de care insa nu mai pot scpa, desi acum as vreastraight face

| CarLa_7372 a răspuns:

Depinde de persoana, dar in mare, dupa parerea mea, numai pe la 60 o sa-l uiti. Si primul sarut e magic...happy eu cu siguranta imi amintesc locul, ora, persoana, melodia, vremea de afara...totlaughing

| Liberty a răspuns:

Categoric da! Deoarce in momentul de fata imi este sila de baiatul ala laughing). Prima dragoste.adica rpimul baiat care l-am placut a fost de la varsta de, nu exagerez, 7 ani si acum am 15 si nu l-am uitat... poate e doar o impresie ca il plac.sau chiar nu stiu :-