Prima dragoste... a fost "palpitanta", a fost iubire de aia din tot sufletelul meu:X.Cum l-am iubit pe el nu am mai iubit pe altul. L-am vazut ieri seara, l-am piscat de fund), ma bucur ca am ramas priteni in ciuda a tot ce s-a intamplat.
Primul sarut, iaaax... ce naspa a fost, dar cu timpul a devenit un fel de job
Bafta.
Prima mea dragoste... yuuuuccckkk, il urasc, mi-a distrus viata, m-a umilit in public si mi-a lasat traume de nu scapat de ele nici dupa doi ani. Primul sarut a fost ca oricare alt sarut, dar se spune ca odata in viata suferi mult dupa ce iubesti cu patima.
Garantat NU! la mine cel putin, tine de 5 ani, si tot nu o por uita, e la fel ca in prima zi, aceeasi iubire arzatoare, de care insa nu mai pot scpa, desi acum as vrea
Depinde de persoana, dar in mare, dupa parerea mea, numai pe la 60 o sa-l uiti. Si primul sarut e magic... eu cu siguranta imi amintesc locul, ora, persoana, melodia, vremea de afara...tot
Categoric da! Deoarce in momentul de fata imi este sila de baiatul ala ). Prima dragoste.adica rpimul baiat care l-am placut a fost de la varsta de, nu exagerez, 7 ani si acum am 15 si nu l-am uitat... poate e doar o impresie ca il plac.sau chiar nu stiu :-
MrrLove întreabă: