| TepesStyle a întrebat:

Seara buna! Revin cu o intrebare de ****, ma rog o intamplare mai mult. Deci e o fata pe care o cam plac si suntem prieteni si chestii.Ma roaga sa vorbim prin mesaje dar eu cum nu am in reteaua ei mai ma "imprumut" de la un coleg / prieten. Azi am vrut sa vad ce mai face. am avut o conversatie foarte sictirita... Prietenul (posesorul telefonului dupa care trimeteam msg) i-a spus ca o roaga sa ma sune deoarece eu nu am msg.Ea, dand dovada ca o doare in c*r de mine a raspuns sec "Lasa". Da, a inceput sa se poarte cam cu sictir cu mine in ultima vreme. si da, si eu vreau sa ma port cu ea asa! M-am saturat oarecum sa vad ce face daca e bine si pe ea sa nu o intereseze nimica de mine..Am asteptat sa ma sune (nu mai am nicio speranta) caci poate era intr-o stare asa monotona si poate vroia sa discute despre asta dar meh.
Ce parere aveti voi? Iau mai mult in considerare opiniile fetelor.

6 răspunsuri:
| Maioru a răspuns:

Fata asta pe care"o cam placi" este cumva si prietena ta sau doar o amica cu care conversezi pe mes. dupa telefonul prietenului? Sunteti mici si orgoliosi, mandri din cale afara.De ce vorbesti cu ea numai prin mes? Nu va puteti intalni si sa stati si voi de vorba ca oamenii,sa va plimbati, sa va duceti la un suc, la o discoteca, sa comunicati, o relatie asa se infiripa daca vrei ceva intr-adevar daca nu fa tata altceva.

| TepesStyle explică (pentru Maioru):

Scuza-ma nu am mentionat si partea in care a refuzat o invitatie in parc to astazi

| Maioru a răspuns (pentru TepesStyle):

Atunci las-o sa zboare...

| AlexandruParaschiv98 a răspuns:

Este cel mai urat sa vorbesti cu gagica de pe telefonul colegului daca ai o reputatie ar trebui sa o suni sau sa ii dai mesaje de pe telefonul personal sau sa ii incarci tu cartela pentru a te suna ea.
Eu in locul tau asi mai achizitiona o cartela sim pe reteaua ei, pe un alt telefon o buturuga ceva si as vorbii cu ea deoarece daca iei de la colegi dai dovada ca "Hai in **** mea asta nu are bani nici sa vorbeasca cu mine" cam asa ceva.

| Balan_Caty_1998 a răspuns:

Las-o in pace o sa gasesti alta fata care o sa te pretuiasca mai mult

| Radu_Georgiana_2000 a răspuns:

Eu zic sa ii lasi putin timp si spatiu de gandire, poate ca si ea te place dar e timida si ii este frica de reactia ta! Sper ca te-am putut ajuta!