| M3gatR0n2001 a întrebat:

Seara buna TPU!
Am o problema mai...neobisnuita. Si am nevoie de ajutor.
Clasa noastra a fost mereu mai "nebuna", toata lumea barfind pe toata lumea, dar nimeni nu se supara. Erau lucruri mai normale, gen "ala si-a luat blugi noi" etc.
Dar de ceva vreme s-au schimbat lucrurile si nu stiu de ce. Barfele se transforma in minciuni grosolane. Asta mi s-a intamplat si mie acum vreo saptamana.
Am fost invinuit ca am facut toate fetele curve. TOATE. Am facut o gramad de lucruri, dar pot sa spun cu mana pe inima ca asta nu am spus-o nici in gand. De cand s-a intamplat asta, clasa e divizata in doua. E exact ca in "The Godfather" doar ca aici sunt doar doua tabere. E rau, deoarece in fiecare zi se aud amenintari, se iau la bataie, rau...iar acum am auzit ca "inamicii" (in ghilimele, deoarece asta nu se poate numi razboi. Facem noi ce facem, dar nu ne impuscam laughing )s-a adus in discutie un eventual "atac", in sensul sa aduca vreo 4-5 golani ca sa fim pusi la punct. Va dati seama ca suntem disperati. Nu stiu de la ce a inceput faza cu minciunile grosolane. Cert e ca acum e bataie generala. Va rog sa ma ajutati, mie nu imi plac certurile si bataia.
--------------------------------I NEED HELP-----------------------------

Răspuns Câştigător
| SCHALKE a răspuns:

Du-te ma cu tactu' rolling on the floor) sau spune-i dirigintelui/dirigintei... eu vorbesc serios. trebuie luate masuri. asa ca nu mai sta... daca li se scad note la puratate sa vezi cum o sa ajungeti ''Best friends''. nu stiu ce sa zic. e o situatie bizara =). succes. vezi ce faci. si nu ii mai baga in seama

0 răspunsuri: