Wow..cam in starea asta sunt si eu (poate ceva mai rau).Tu trebuie doar sa ai incredere in tine.Stiu ca e greu sa faci chestia asta...dar doar gandeste-te ca esti un tip destept (asta observ eu, cel putin) si ca o sa reusesti facand alegerile bune in viata.
Ok..hai ca vorbesc prostii.
Doar...ai incredere in tine, fa-ti prieteni noi, glumeste, fa ce-ti place...si viata ta va fi mai buna.
Cei cu pesimismul asta? e normal ca la virsta asta sa apara asa ginduri dar tatusi incearca sa analizezi situatia ..gindestete ca sint persoane care au probleme cu mult mai mari ca tine. gasesteti o prietena, esi cu prietenii distreaza-te ...si vei vedea care este sensul vetii, vei avea un stimul de a merge mai departe ...totul se va aranja )))succes!
si eu am aceeasi situati doar ca eu o depasesc, pentru eu chiar incerc sa imi fac visele realitate oricat ar parea de imposibile. vreau sa fiu un anime si sa locuiesc in Japonia. vreau ca intr-un an sa merg in Japonia, nu conteaza cat de imposibil pare cum zicea si reclama de l bleach:,, Cand nimeni nu pare sa aiba incredere intine, scoate pieptul inainte si sfideaza pe oricine"
ce rost are sa iti irosesti viata? macar incearca sa iti implinesti visele..si eu ma enervez sau plang din cauza ca ma mai indoiesc de mine insa imi spun ca daca vreau o sa reusesc.Ce vis ai?
Incearca sa nu mai fi atat de pesimist, viata e scurta de ce sa ne`o traim gandind tot timpul asa? Eu faceam la fel si stiu ca poate nu o sa asculti sa nu mai gandesti asa si nu o sa crezi cand cineva iti spune "o sa vezi ca o sa fie bine", dar gandindu-te la asta incontinuu normal ca intri intr-o stare de depresie.
Ps:Nayuky, mi-ai facut ziua(noaptea) cu raspunsul tau. Credeam ca sunt singura care vrea sa fie un caracter anime si sa mearga in Japonia.