Depinde k fc ziua daca ma duc cu tatae la vie pe la 9 daca joc fotbal pe la 12 daca merg la peste cand mi se scoala si daca stau pe TPU si la 4 dimineata
Hmm...ieri nu am mai stat pe net de pe la vreo 10 ca m`am uitat la tv si pe la 12 jumate cred ca am adormit.
Pai pe la 10-11 deoacrece la 4, 30 ma trezesc... strang in casa, spal vasele si calc
12-1, si nu imi pierd timpul inainte de culcare, doar din cand in cand, intru pe TPU.
Cand sunt la scoala ma culc pe la 11-11.30, dar in vacanta ma culc pe la ora 3!
Imi ocup si eu timpul cum pot-net, muzica, messenger, carti, twitter, hi5....etc...
PS:A doua zi evident ma prinde miezul zilei dormind!
Pupici!
In fuctie de cum vn d afara... daca vn l 4 si cv d afara p l 5 m pun l somn, iar daca vn mai repede adica p l 1 p l 2 si cv 3 m pun l somn...
1-2. cos, fac origami, modific vreo bluza sau fusta, citesc, tv, filme. nu-mi ajunge timpul sa fac tot ce as vrea.
Acum ca vad ca toata lumea se culca dupa 1, parca nu ma mai simt asa ciudata. credeam ca toti se culca pe 10-11.
Pe la 23:30, ma gandesc la ziua de maine, sa incersc sa nu mai fac greselile din ziua asta
Cu cine si unde te oferi tu. nu ca ai spus culcat adica sex dar eu dorm pe la 1-3
anonim_4396 întreabă: