Buna seara. Cu siguranta ca m-am auzit spunand de cateva ori "ce as vrea sa fiu ca ea", incluzand si bunurile materiale,fizicul,intelectul, toate cele. Pana la urma am venit fiecare pe lumea asta cu un rost al nostru; dupa parerea mea, daca nu avem mai mult sau macar sa avem atat cat au cei a caror viata am vrea sa o avem, inseamna ca atat trebuie sa avem, nimic in plus nimic in minus si sa ne multumim cu asta. Sa ne gandim ca altii poate au mai putin ca noi, si probabil si noi la randul nostru suntem vazuti ca "ce as vrea sa fiu ca el/ea".
Eu una chiar visam noapte cand nu aveam ce face cum ar fi daca as avea bani unei celebritati dar nu nu as vrea. Mi-e bine cum este acum, cu familia langa mine si stiu ca bani care ii primesc sunt munciti si cinstiti de parintii mei.
Am zis in paranteza, nu bunuri materiale, adica nu bani, nu masini etc
Scuza-ma nu am observat.
Nu, doar gandeste-te, tu esti perfect de sine statator, m-i se pare o prostie sa vrei viata altcuiva(fara suparare), adica la ce ma refer eu este faptul ca ai acel ceva special al tau, fiecare persoana are acel ceva special al lui. Mie personal mi se pare dezgustator sa vreau sa iau viata altcuiva...nu pot explica prea bine feelingul, dar efectiv nu mi-ar placea.
Sincer...Da m-am gandit.[ si nu neaparat pentru bani sau ca el are Iphone sau mai stiu eu ce] nu, ma gandeam cum ar fi sa faci schimb cu cineva. Adica nu stiu el sa fie tu si tu sa fii el..Sa aveti aceeasi viata dar totusi foarte diferita.Ca si cum parintii tai ar fi parintii lui, iar ai lui ai tai. Nu stiu chiar ar fi ceva genial, dar din pacate nu prea se poate.
Toata lumea si-a dorit asta cel putin odata in viata.Nu numai pentru banii acelei persoane dar poate ca este intr-o relatie cu persoana pe care tu o iubesti sau crezi ca e mai istet ca tine.Dar nu e nevoie sa fi altcineva ca sa ajungi ceva sa spun asa. Poti sa te ridici deasupra tuturor si sa iti atingi scopul dar asta prin munca proprie ca daca stai toata ziua in zeama ta... nu ajungi nimic.
Heart2014 întreabă: