anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Selena gomez se drogheaza?

89 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Scz nu stiu

| FreakyFred a răspuns:

S-o droga... cui ii pasa? mie nuuuuuuuu

| papusha_1605 a răspuns:

Sa stii ca eu nu prea cred pentru ca imi place foarte mult de ea si nu am auzit sau ccitit nimic despre asa ceva...asta e parerea mea.

| Fllorentina a răspuns:

Normal ca nu `!oh go on

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu stiu eu nu o cred in starehappy

| Izzaabellaa a răspuns:

Nu ea este foarte copilaroasa si fagila, si ea nu ar fi in stare de asa ceva poate ai auzit ca miley cyrus se drogeaza caci asta este adevarta am vazut bideo. o zi buna 1

| SimoooSven a răspuns:

Mai nou toti se drogheazaoh go on
mai ales celebritatile...deci e posibil 100%

| Tr3iii a răspuns:

Stay linistit/a Selena Gomez nu e in stare de asta in + ea nu se gandeste la asa geva ea inca se bucura de copilarie si se distreaza intr-un mod corect

ATENTIE!
Miley Cyrus sa si se drogheaza cu ierburi etnobotanice whistling

| RoxyLaLa a răspuns:

Nu o cred pe SELENA in stare de asa ceva! MILEY se drogheazatongue

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu, in nici un caz. Selena a fost votata cel mai bun exemplu pentru copii.In nici un caz nu ar face asta. E atat de inteligenta, ca nu ar face asta.De ce sa-si dezamageasca fanii? Asa cum au facut-o multe vedete. Am vorbot eu cu ea pe mess si mi-a zis parerea ei. Nu ar face asa ceva niciodata. Sorry, dar mi-a zis sa nu mai dau id-uri la nimeni.Va rog sa o intelegeti(si pe mine ca nu vi-l pot da). Suntem prietene foarte bune. Dar ea nu stie romana, asa ca vorbim in engleza pe mess. In concluzie, NU S-A DROGAT, NU O FACE si NICI NU O VA FACE VREODATA!

| robert_2936 a răspuns:

Eu cred ca nu dar chiar daca s-ar droga ar faceo pe banii eirolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu Nu si Nu Nu se drogheaza@! Am vb eu cu ea am id eiitonguehanna Montana se drogheaza jos cu Hannahlaughing:"))

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Lool ca nu,, doar miley m-a dezamagit ca a fumat substante etnobotanice(salvie)pacat de ea,, e tanara frumoasa

| OHmyGosh a răspuns:

NU! Selena este idolul mea si nu se drogheaza!
Este cel mai bun exemplu de urmat pentru toti copiii si adolescentii.
Cum poti sa intrebi asa ceva?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu se dragheaza, nu cred.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Imi pare rau nu stiu.

| amakool a răspuns:

Nu cred este copilaroasa dar sora mea mi-a zis ca doar in desen se comporta asa ce sa ma fac sunt fan 1 cel mai mare nu mai stiu ce sa cred

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu e cinstit selena, iti strici viata impreuna cu miley

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Selena Gomez nu se drogheaza.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da

| greenforce a răspuns:

Mnu

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da se drogheaza 100%

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da se drogeaza 100%

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Selena Gomez nu se dorogheaza.nu o cred in stare.am chiar sh id`ul ei.eu o iubeam pe hannah montana. dar de cand am aflat ca se drogheaza nu o mai iubesc.la 18 ani sa te droghezi? intrati pe saitul ''hannah montana se dorgheaza video''. sh convingetiva.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

O iubesc pe Selena Gomez eu cred ca ce se scrie pe site-uri sper sa nu fie adevarat.Sau Hannah Montana care a facut deja, la petrecerea de 18 ani cand a tras 2 fumuri de egnobotanice.nicin muzica ei nu mai imi place nu`ci de ea si nu o mai iubesc. dar simt ca fac o greseala ca nu o iubesc pe Hannah Montana.sh inca fac o gresealaa ca nu mai imi place muzica ei sh de ea.sh cred ca o sa`mi placa in continuoare.Selena Gomea nu cred ca va face asta in viata ei.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Normal ca nu ca nu-i ca demi sau miley

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu cred ca Selena Gomez nu se drogeaza\

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Frate voi cum ati rezista in locul ei fara sa trageti pe nas nimic?!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu asa cred. selena gomez nu cred ca ar face asa ceva ca si cum face hannah montana. hannah montana este o fata frumoasa. unor copii n u ne place de ea deoarece se drogheaza si fumeaza. sa revenim la selena gomez. da, ea nu ar face asa prostii ca si hannah montana.