NU! Selena este idolul mea si nu se drogheaza!
Este cel mai bun exemplu de urmat pentru toti copiii si adolescentii.
Cum poti sa intrebi asa ceva?
Nu ea este foarte copilaroasa si fagila, si ea nu ar fi in stare de asa ceva poate ai auzit ca miley cyrus se drogeaza caci asta este adevarta am vazut bideo. o zi buna 1
Fi linistita ca nu se drogheaza! Poate Miley, dar Selly este o fata care traieste un vis si nu e in stare sa faca aceste lucruri! Si daca auzi ca si pozeaza in playboy nu e adevarat
Salena in nici un caz nu se drogheaza. dar miley cyrus si demi lovato da deci ai grija sa nu faci si tu la fel. pup
Stay linistit/a Selena Gomez nu e in stare de asta in + ea nu se gandeste la asa geva ea inca se bucura de copilarie si se distreaza intr-un mod corect
ATENTIE!
Miley Cyrus sa si se drogheaza cu ierburi etnobotanice
Sa stii ca eu nu prea cred pentru ca imi place foarte mult de ea si nu am auzit sau ccitit nimic despre asa ceva...asta e parerea mea.
Nu, in nici un caz. Selena a fost votata cel mai bun exemplu pentru copii.In nici un caz nu ar face asta. E atat de inteligenta, ca nu ar face asta.De ce sa-si dezamageasca fanii? Asa cum au facut-o multe vedete. Am vorbot eu cu ea pe mess si mi-a zis parerea ei. Nu ar face asa ceva niciodata. Sorry, dar mi-a zis sa nu mai dau id-uri la nimeni.Va rog sa o intelegeti(si pe mine ca nu vi-l pot da). Suntem prietene foarte bune. Dar ea nu stie romana, asa ca vorbim in engleza pe mess. In concluzie, NU S-A DROGAT, NU O FACE si NICI NU O VA FACE VREODATA!
O iubesc pe Selena Gomez eu cred ca ce se scrie pe site-uri sper sa nu fie adevarat.Sau Hannah Montana care a facut deja, la petrecerea de 18 ani cand a tras 2 fumuri de egnobotanice.nicin muzica ei nu mai imi place nu`ci de ea si nu o mai iubesc. dar simt ca fac o greseala ca nu o iubesc pe Hannah Montana.sh inca fac o gresealaa ca nu mai imi place muzica ei sh de ea.sh cred ca o sa`mi placa in continuoare.Selena Gomea nu cred ca va face asta in viata ei.