Nu as crede-o in stare, acum incep sa fiu fana ei de cand treaba cu miley si demi lovato nu-mi mai place de nici una miley a vrut sa arate ca nu seamana cu hana dar hana se imbraca cel mai bine. ea a dezamagit toti fanii ei
Salena in nici un caz nu se drogheaza. dar miley cyrus si demi lovato da deci ai grija sa nu faci si tu la fel. pup
Fi linistita ca nu se drogheaza! Poate Miley, dar Selly este o fata care traieste un vis si nu e in stare sa faca aceste lucruri! Si daca auzi ca si pozeaza in playboy nu e adevarat
N-o sa cred asa ceva nici intr-un miliard de ani. O iubesc pe Selena ea m-a inspirat intodeauna melodiile ei ma fac sa ma simt foarte bine.Si melodiile lui Miley Cyrus m-a inspirasera dar acum mi se pare ca nu-mi mai place asa mult de ea.Nu cred ca Selena se drogheaza, n-ai vazut ce copilaroasa e? In schimb de Miley nu ma mir incepuse sa se comporte ciudat ai vazut (ma mai uit la Hannah Montana)ma mir doar cum a lasat-o tatal ei sa mai fie actrita sau cantareata.Asta e parerea mea.
Sper ca raspunsul meu te-a ajutat.
Selena gomez nu se drogheaza.Miley si Deni Lovato se drogheaza dar Selena nu. Ea de mica a fost mai saraca, mama ei lucra ca femeie de serviciu ca sai cumpere Selenei o haina mai de buna pe care sa o poarte la evenimente speciale. Ea de mica a spus ca nu vrea sa se drogheze.Cine isi pune intrebarea aceasta o gaseste aici