Teribila propozitia care ai scris-o mai sus normal trebuia sa fie o intrebare dar sa trecem peste asta.Crezi ca ajuta 5 voturi care le primesti de pe situl asta? probabil ai 10 ani marog cui ii pasa?
Dupa cum am zis, daca eu vreau sa postez petitii le postez. Reclama-ma! Nu stiu daca ajuta sau nu 1 vot, 5 sau 700, dar e treaba mea ce postez si ce fac. Cei care sunt interesati de astea vor actiona in consecinta, cei care nu (ca tine) sa-si vada de treaba, economisim timp si nervi astfel
Si pentru cultura ta generala, corect este "Teribila propozitia PE care ai scris-o..." si nu "propozitia care ai scris-o". Da! Teribila gramatica ta.
Dau cu sama inca odata ca n-ai mai mult de 12 aniNu stiu de ce mai vorbesc cu persoane ca tine..culcate
Termina cu prostiile s-a facut o petitie pentru un copil rasfatat fara voce) ma amuza pentru eminem nu face nimeni nimic pe eminem as vrea sa il vad in Romania nu pe bieber
Putin imi pasa parerea ta Eu am postat-o pentru cei carora le pasa
Aici se posteaza intrebari nu petiti salvati animalele (justin bieber) deci unde e intrebarea?
Ai nu mai spune! Eu vreau sa postez petitii. Probleme? Hai da-ma in judecata!
Pff si eu vroiam sa te iau prin surprindere cu datul in judecata stai linistita ca am inceput demersurile in instanta wtf esti penibilia bafta in a supravietui
Da, "penibila" cred ca e cel mai potrivit cubant Penibile sunt comentariile tale (in caz ca nu stii definitia cuvantului "penibil") Dar multumesc pentru urare si bafta si tie, ne mai auzim.:*