| Panda13 a întrebat:

Serbus TPU... vreau si eu vre`o 10 statusuri in engleza...si poate va intrebati de ce 10..pt ca vreau si traducerea. daca sunt mai mult de 10 nu dau fundalaughing..cam dur stiu.

Deci fiti atenti.: 10 statusuri+traducere la fiecare!

Răspuns Câştigător
| ma3 a răspuns:

1. decided to burn lots of calories today so I set a fat kid on fire - m-am decis sa ard mai multe calorii astazi, asa ca i-am dat foc unui pusti gras
2. easy come, easy go - usor ai obtinut ceva, usor l-ai consumat (se refera in general la bani, banii pe care nu-i muncesti cu mainile tale, se spune ca nu le vei stii niciodata adevarata valoare)
3. too cool for school - prea smecher pentru scoala
4. We have so much in common. You want to travel, I want you to go - Avem asa multe in comun. Tu vrei sa calatoresti, iar eu vreau sa te duci in calatorii.
5. Is curious, scandalous, don't be so furious
Life is a bad joke, don't take it serious
When I feel myself double-crossed, not lost
Nothing can make me swallow my words. - E curios, scandalos, nu fi furios, viata e o gluma proasta nu pune botu'. Cand ma simt tradat, nu pierdut, nimic nu ma poate face sa tac.
6.Fortune is easily found, but hard to be kept - Bogatia se gaseste usor, dar greu de pastrat
7. No man or woman is worth your tears, and the one who is, would not make you cry. - Niciun barbat sau femere nu merita lacrimile tale, dar ACELA ce le merita, nu te-ar face sa plangi.
8. The past is history, the future is a mistery, today is a gift; that's why it's called the "present" - Trecutul e istorie, viitorul e un mister, astazi este un cadou, de aceea se numeste "prezent" ( asta nu prea are noima in romana, dar.ti-am tradus-o cum ai cerut)
9. Be careful what you wish for cause you just might get it. - ai grija ce-ti doresti ca s-ar putea sa se intample
10. Life for love, love for sex, sex for YOU and YOU for ME! - viata pentru dragoste, dragoste pentru sex, sex pentru tine, si tu pentru mine.

sper ca e ok happy

0 răspunsuri:
Întrebări similare