Mhm...asta m-am intrebat si eu mai mereu: "de unde e inceput totul?!" Si stii ce...am ajuns la concluzia, la fel ca tine, ca toata povestea asta exista mari sanse sa fie doar o inventie scornita de cineva de-a lungul secolelor. De ce? Pai daca ar axista UN Dumnezeu atunci ar trebui sa fie "unic", insa pe tot glubul sunt diferite religii. daca ar exista atunci oamenii ar fi trebuit sa creada in el de la incepul lumii, insa nu prea cred ca a fost asa caci ei (oamenii) din cate se zice, pe vremea aia credeau in nu stiu cati zei etc. Da` acum nici faza ca ne tragem din maimute nu pare prea plauzibile, adica pana la urma: "dar maimuta asta de unde vine?!" Si tot asa
Exista diferite religii pe pamant, intr-adevar, insa D-zeu este unul pentru toti! Sunt multi cei ce nu cred, sunt multi cei ce isi pun intrebari, dar poate doar dupa moarte fiecare se va convinge singur daca intr-adevar a facut bine ca a crezut in El, sau nu! Din ce cauza s-au creat mai multe religii? Pentru ca sunt unele lucruri ce se contrazic. De exemplu, unii spun ca nu este corect sa facem semnul crucii din cauza ca... deci avem un motiv, apar divergentele. De aici refuza sa se numeasca crestin ortodox, si se numeste altfel. Fiecare religie are cate ceva diferit, un motiv, dar in esenta D-zeu este unul, si toti cred in El. Ca mai sunt exceptii si cred in animale sau mai stiu eu ce. astia sunt prea putini ca sa ii luam in seama. Nu trebuie sa te indoiesti de existenta Lui. Doar ca de-a lungul timpului, unele lucruri adaugate de la om la om au ajuns sa se bata cap in cap.
Adica vrei sa zici ca nu crezi in Dumnezeu nu? Nu are nimic nimeni cu asta fiecare crede in ce vrea el, si cum vrea el.Dar dupa parrea mea eu cand aud cuvantul Dumnezeu ma gandesc la Universul intrego energie mare ce tine totul din universul intreg, nu ma gandesc la ceea ce se spune in biblie.Deci fiecare e cu parerea lui, insa as fi foarte curioasa u cum crezi ca a fost totul? Doar nimic nu apare dintrodata, o energie o putere tot trebuie sa fie
Dumnezeu a existat din-totdeauna şi toate au luat naştere prin el.
Dacă nu vrei să crezi, atunci e treaba ta.
Pa, pa!
,,Eu sunt Alfa si Omega, Inceputul si Sfarsitul'' (Apocalipsa1:8) zice Dumnezeu in Biblie. Dumnezeu este inceputul si sfarsitul.El este tot. Incearca sa citesti Biblia, vei descoperi lucruri foarte interesante, si-ti vei putea raspunde la intrebare.Eu am inceput s-o citesc de curand, si nu o mai pot lasa din mana. Sper k ti-am fost de folos