Nu te temi.nu este o teama, este o repulsie fata de o chestie scarboasa. Depinde de perceptia fiecaruia. Unora li se pare scarbos sa bandajezi o rana, si spun ca le este frica de sange. s. a. m. d. Tie nu ti-e frica.nu ti-e teama. cuvintele astea nici macar nu exista.Frica vine de la ceva ce nu cunosti. E doar in mintea ta. Incearca sa-ti invingi frica.documenteaza-te.
Pentru ca asta este fobia ta.Am cunoscut si eu pe cineva care inexplicabil exact ca tine, se temea de paianjeni inca de cand era mic.La fel e si acum si are peste 20 de ani. Poate va trece poate nu. Dar daca e cineva langa tine care sa te ajute moral sa treci peste frica asta ea va trece cu siguranta.Bafta!
Nu te temi de fantome, vampiri, strigoi, intuneric si morti pentru ca aceste lucruru nu iti pot face nimic) ( toate sunt inexistente, in afara de morti, care nici nu se misca). In schimb, gandacii, paianjenii sunt reali, ii gasesti pe oriunde si chiar iti pot face ceva, sa te piste spre exemplu
Nu stiu daca raspunsul meu te va ajuta asa cum ti-ai dori. insa am sa-ti spun cum am ajuns eu sa am o fobie serioasa de paianjeni.totul incepe de la o simpla gluma. auzi despre cineva ca ii este frica de ceva si presupui ca iti este si tie frica. kontinui tot asa dar fara sa simti nimic, nici o teama. pana cand acea gluma nevinovata devinde una serioasa. deodata simti ca atunci cand vezi un paianjen
sper ca ti-am putut fi de folos
fundita?
Nu esti singurul. Mie, una, mi-e tare frica de paianjeni si de gaze in general. Daca vad vreun paianjen tip si pun pe cineva sa-l omoare.Nu cred ca frica asta are vreun "leac".
Sincera sa fiu mie nu mi-e frica de ei`. Mie skarba de ei`. intr`adevar simt putsina teama d paianjenii aia cu cruce. aia`s tare periculosi`.
Cred ca vampiri nu exista. iar de restul ma tem si eu. Si nu e nimic strasnic, e mai rau cind unii au fobii expl:se tem de incaperi mici, de aglomeratie etc.