Buna! daca vrei cerei id de mess, dai poze cu tine, cerei si lui poze. In primul rand 1.nu injura baietilor nu le plac asta si mai ales fetele adevarate nu injur! 2.cand vorbesti cu el fii calma, vorbeste frumos. 3. sa nu pui la status EXEMPLUL : "( sunt o papusika' etc)" NU! te faci de ras pune un status nu stiu despre altceva nu despre astea. 4.incearca sa fii cat mai naturala daca vrei neaparat machiaj ( rimel, daca ai cosuri si nu le suporti fond de ten dar nu iti face prea bine, pudra sau ruj ) atat. 5. daca ai avea norocul sa fii cu el si chiar iti doresc asta prezintai mai intai parintii tai sau frati surori nu stiu rude ceva, dupa aceea adul la tine acasa ca asa e frumos sa iti prezinte si el pe ai lui. Si sa nu te lasi calcata in picioare de oricine daca el vrea ceva anume si tu nu vrei gasiti alta preocupare. si la partea cu vorbitul hmmm prezinta-te spune varsta exacta numele si de unde esti. Fara dar si poate si fara rusine invita-l la un ceai, suc, inghetata ce vrei tu. Si sugereaza-i sa va cunoasteti mai bine.
Bye
Păi. Dacă i-ai aflat facebook-ul, ar fi bine să îi trimiți cerere de prietenie.[ Sau poate ai făcut asta deja ]
Și ai putea să începi o conversație cu el pe chat. Să îl saluți și apoi îi spui că ai vrea să faceți cunoștință. Îi spui și locul unde l-ai văzut. Iar apoi îl întrebi dacă ar vrea să vă întâlniți la un suc sau ceva... Îți recomand să îl inviți și pe băiatul cu care erai în ziua în care l-ai văzut, dacă spui că cei 2 se cunosc.
Sper că ți-am fost de ajutor!
Multă baftă la cucerit! :*
Pote il rog pe prietenul tau sa-ti fac cunostinta pe viu cu el, si el sa inceapa primul conversatia nu tu) nu fi foarte accesibila)
Daca esti dragut, da