| brunetzyca a întrebat:

Servus, am si eu o intrebare eu am fost cu un baiat timp de 3 saptamani e mai mare ca mine cu 4 ani eu sunt in generala iar el in liceu eu un dulce In seara de Revelion m-am combinat cu el si ne-am inteles foarte bine simteam dupa cum se comporta ca ma place.Cu toate ca mie imi placea de cand eram mai micuta. Uite ca a venit si ziua asta sa fiu impreuna cu el dar se pare ca ceva a intervenit.Intr-o vineri i-am trimis mesaje ca ce a patit de nu mai da nici un semn asa peste noapte s-a schimbat si nu mi-a raspuns in aceea zi, la nici un mesaj.De vineri pana marti am plans "una in truna"incetul cu incetul am revenit cu picioarele pe pamant si am incercat sa gandesc in felul asta:sunt destuli baieti pe lumea asta si nu se opreste viata la el dar eu tineam enorm la el.Si miercuri seara am primit mesaj de la cine? de la el in care imi spunea asa:relatia noastra s-a terminat.Nu m-ai putem fi impreuna. Iar eu cu lacrimi in ochi si suspine i-am raspuns:E mai bine asa. Timp de o saptamana nu am vorbit deloc cu el si nici el cu mine Intr-o zi am intrat la el pe mess si i-am spus svs, cf? sper ca nu te deranjez el:nu stai linistita ca nu ma deranjezi si am inceput sa povestim.La un moment dat eu i-am zis uite vreau sa te intreb ceva sper sa nu te superi si i-am spus asa:auzi imi poti spune si mie motivul care te-a determinat sa ne despartim, el:nu te supara dar nu pot sa vorbesc despre asta acum ma rog.nu am insistat cu asta si i-am spus ca :Sper sa ramanem in continuare amici el:bineinteles, eu:ca eu nu vreau sa ne despartit in scandal si certuri sa vorbim ca oamenii nu ca neoamenii el:la asta ma gandeam si eu.Asa ca am povestit deale noastre si am inceput sa vorbim la fel de des cum vorbeam in timp ce eram impreuna. Acum dcateva zile am deschis subiectul noi doi.si vorbeam cu el si imi dadea de inteles ca mai putem fi impreuna. imi puteti da un sfat va rog frumos Cum pot sa ma impac cu el? Cum sa aflu motivul despartiri nostre va rog ajutati-ma! multumesc mult

2 răspunsuri:
| lolly_3072 a răspuns:

Vorbeste mai mult cu el arata-i ce a pierdut in calitate de prieten nu de iubit si incet incet poate.happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tu esti copila asta e.esti mica. el cauta o fata mare.probabil a gasit-o. cine stie? poate nici nu mai e fata mare. dar ar putea fi si cu tine in acelasi timp.nu? tu nu ai nimic impotriva sa fie si cu tine si cu alta.ca doar il iubesti.si el va iubeste. pe amandoua.adica pe rand vreau sa spun. ce, saptamana are doar 7 zile. tu ai 12 ani?