Daca este asa cum tu spui, atunci sansele tale in acest caz sunt nule. Reorienteaza-te catre fete care sunt ca si tine, adica mai putin frumoase.
Cheia de a cuceri o "fata" sau femeie, este in primul rand increderea in tine. Daca ai incredere in fortele proprii, asta vei arata la exterior. Atractia fizica este un plus, normal, dar faptul ca tu te desconsideri este un mare minus, atat pentru tine, cat si pentru ce ar putea urma. Indiferent de raspunsul pe care il vei primi, trebuie sa faci acest pas, cu riscurile de rigoare. Daca iti zice nu, nu ai pierdut nimic din ce aveai. Supozitiile tale sunt bazate doar pe ceea ce tu consideri ca esti. Pacat. Capul sus, pieptul inainte, invit-o in oras.
Amice, sigur ai gresit adresa, eu nu am cerut astfel de sfaturi. Oricum, multumesc, chiar daca nu-mi sunt folositoare. As dori totusi sa vad si eu candva, o fata frumoasa si inteligenta care sa se indragosteste de un baiat foarte putin frumos, fie el chiar intelligent! Hai sa nu ne imbatam cu apa rece si sa dam raspunsuri reale, corecte, nu invatate din carti si din filme!
Salut, aici trebuie sa te contrazic pentru ca gresesti mult. In primul rand nu conteaza cum areti, parerea mea. Conteaza ceea ce ai in inima, ceea ce simti. Daca chiar o placi asa cum spui, nu vad de ce nu i-ai spune, spune-i sa iesiti la o plimbare de exemplu si pe la sfarsit cand sa o conduci spre casa i-ai putea spune si vei vedea cum reactioneaza : gesturi, mimica, sau o surpriza placuta ar fi sa-ti spuna ca si ea te place. Insa daca nu te place, stai linistit, nu este nici o pierdere, o sa mai dai de multe fete pana iti vei gasi aleasa cu care sa te mariti! Bafta!