| Valenttina a întrebat:

Servustoc, care este fata / baiatul ideal pentru voi? Ce calitati trebuie sa aiba? Astept raspunsuri kiss*

Răspuns Câştigător
| sunetul a răspuns:

Sa poata sa tina pasul cu mine.
Adica dementa rau.

5 răspunsuri:
| Valenttina explică:

Bine spui tu D3adlyK1ssbatting eyelashes, dragusana ma voi uita la inna in videoclip, imi mai plimb ochii dupa ceva :-p, MojooJoj0 stii tu ce zici acolo, multumesc si restull, fericiti baietii ce vor fii cu voi fetele mele :-p!

| Ađřıαηηα a răspuns:

Buna. Ce intrebare buna ai pushee hee Pentru mine baiatul ideal ar trebui sa fie amuzant laughing, sa ma faca sa rad aproape mereu, chipesbatting eyelashes, inteligent ( pentru ca nah ce sa fac q unul amuzant si chipes daca n`am ce discuta q el laughing ), IN general sa fie de gashca si prietenos. ( q mine nu q alte fete bineinteleslaughing )batting eyelashes

| Yamx a răspuns:

Calm pentru ca sunt putin cam tampitica, sa zic asa. blushing

| MojooJoj0 a răspuns:

Extrem de sincer,intelegator,mereu bine-dispus,fidel, sa te ajute la treburi banale, sa fie langa tine cand iti e greu etc.Nu trebuie sa fie Fat-Frumos.Calitatile fizice si financiare nu prea conteaza.

| dragusana a răspuns:

Pt mine cand cunosc pe cineva conteaza mult aspectul fizic stiu nu este ok dar e o obinuinta baiatul ideal trebuie sa fie in pas cu moda sa ii placa muzica sa ii placa tot ce e legat de fashion shopingul mersul in oras sa faca poze frumoase laughing uite gen celui care apare in videoclipul inei sun is up laughing dar inainte de toate chetile astea ai spune ca ok asta-i gay laughing dar nu conteaza cel mai mult sa imi corespunda mie cererilor si cel mai important sa ma iubeasca si sa tina la mine sa aiba grija de mine big grin si sa aiba pana in 17 ani jumate deodata