Bine spui tu D3adlyK1ss, dragusana ma voi uita la inna in videoclip, imi mai plimb ochii dupa ceva :-p, MojooJoj0 stii tu ce zici acolo, multumesc si restull, fericiti baietii ce vor fii cu voi fetele mele :-p!
Buna. Ce intrebare buna ai pus Pentru mine baiatul ideal ar trebui sa fie amuzant , sa ma faca sa rad aproape mereu, chipes, inteligent ( pentru ca nah ce sa fac q unul amuzant si chipes daca n`am ce discuta q el ), IN general sa fie de gashca si prietenos. ( q mine nu q alte fete bineinteles )
Extrem de sincer,intelegator,mereu bine-dispus,fidel, sa te ajute la treburi banale, sa fie langa tine cand iti e greu etc.Nu trebuie sa fie Fat-Frumos.Calitatile fizice si financiare nu prea conteaza.
Pt mine cand cunosc pe cineva conteaza mult aspectul fizic stiu nu este ok dar e o obinuinta baiatul ideal trebuie sa fie in pas cu moda sa ii placa muzica sa ii placa tot ce e legat de fashion shopingul mersul in oras sa faca poze frumoase uite gen celui care apare in videoclipul inei sun is up dar inainte de toate chetile astea ai spune ca ok asta-i gay dar nu conteaza cel mai mult sa imi corespunda mie cererilor si cel mai important sa ma iubeasca si sa tina la mine sa aiba grija de mine si sa aiba pana in 17 ani jumate deodata
anonim_4396 întreabă: