Contra. Eu percep dragostea ca pe ceva romantic, dulce, frumos, iar acest lucru nu e inclus aici.
Immm..."Pro" vine de la profesionist/a?Pro.
Barbiegirl, ceva dulce? Incearca geluri cu ciocolata sau prezervative cu arome si o sa ai parte si de dulce.
Tin sa-l completez pe criticul, fetelor daca nu ati probat nu stiti ce pierdeti pro draga ca doar ne-am jurat iubire vesnica si iubirea nu trece doar prin stomac ci si prin gura mi-am permis sa postez raspunsul deoarece eu l-am posta dupa 2. 00 nopatea cand nu mai sunt minori prin zona.
Multi si multe o dau cotita, eu zic Pro.Si chiar de nu va place, veti regreta mai tarziu ca nu ati recunoscut
Desi nu mi-am inceput viata sexuala, eu zic PRO, atata timp cat este cu cineva pe care iubesti si care te iubeste la randul sau, nu cu un oarecare tip/tipa intr-o oarecare baie. Dar, desigur, fiecare cu parerile sale
Chiar daca am inceput cu o gluma, la care baietii au dat folositor-amuzant-inteligent iar fetele nefolositor-stupid, sa va zic si parerea mea. Daca ambii aprteneri sunt de acord, in pat se poate face orice, care sa le provoace placere (sau, dupa caz, durere). Sunt PRO!
Proooo. si multe fete zic ca este ceva scarbos.pana au si ele parte de asa ceva apoiii nu mai scapi de ele.
De unde naibili atata contra? Pro/pro/pro/pro, iiiihhhhiiii numai cand ma gandesc mi-se ridica hormoni la cap, ma si vad cu gura plina
Hmmm sa mai spuna ele fetele de noi ca suntem limbisti , ca si ele sunt niste... ( stiti cum se numesc cele care su. g), depinde acum... daca si inghit
Cu cine? unde? cand? cum? de ce? sunt cateva intrebari care-mi trec prin cap inainte sa-ti spun in ce tabara ma aflu
anonim_4396 întreabă: