Gaseste-ti ceva de facut: citeste, dezleaga rebus (nu integrame), rezolva probleme dificile de mate/fizica/chimie, ingrijeste curtea sau gradina (daca ai), fa curatenie perfecta in casa, fa ceva bun de mancare. In general, nu mai sta degeaba cu ochii pe pereti, in PC sau TV, gandindu-te la cai verzi pe pereti. Esti tanara, ai enerhie, consum-o eficient.
Buna! Scuze ca iti spun dar mi se pare ca esti o fata dificila pentru ca tu ar trebui sa-ti dai seama ca il iubesti si de aceea iti sta mereu gandul la el.Ai putea sa iti reincarci cartela di sa-i trimiti un sms cu "buna"sa vezi daca iti raspunde sau trimite-i pe mess daca ai id-ul lui.Succes si sper ca ai inteles ce am vrut sa spun.
O adevarata telenovela. Bine, nu stiu ce sa iti zic, ai facut un prim pas, te-ai descarcat de acele ganduri ...acum cred ca ar fi cel mai bine sa vorbesti cu el... daca te simti bine vorbind cu el, atunci fa-o, vorbeste si cu mama ta si spune-i ca nu ai ce face explica`i ce ai scris aici si ar trebui sa te inteleaga, desi as fi confuz stiind ca nu te va lasa sa vorbesti cu el, succes.
misauratcuviata întreabă: