Pe internet nu agati nimic, ca internetul nu-i de agatat ci de flirtat, mintit, inventata povesti ireale de cum nu suntem in realitate si pierdut timpul.
Vrei sa agati o fata reala?
Atunci iesi afara, in lume, in lumea reala si acolo vei intalni fete reale!
Si de unde stii ca fata reala nu e tot o panarama ca si pe net? O sa zica ce vrea si se poate da usor cine nu e, si daca intra in relatie el afla mai in colo ce e.
Oameni nasoi si mincinosi gasesti oriunde, ca si aia de pe net tot oamenii din real sunt,
Dar sigur, sa iasa in lumea reala, insa si pe net sunt tot oameni reali, nu-s roboti.
Si daca se dau cine nu sunt, o sa afli cand va vedeti la o adica.
Neseriozitate poate fi in egala masura si in real.
Doar ca in real nu vezi de la inceput treaba daca aia are un interes la el.
Online nu ai nici o sansa sa cunosti o persoana, fiindca acolo toata lumea minte si isi arata numai partea cea mai frumoasa, cea mai buna si pozitiva, dar in viata reala, nu are cum sa se prefaca sau sa ascunda si dupa ce o intalnesti, incepi sa o cunosti, iti dai seama daca este cuminte sau panarama, daca iti place, daca este ceea ce cauti si daca sunteti compatibili.
Da, ai dreptate, insa si in real la inceput toti isi arata doar partea frumoasa destul timp.
Si online daca ai gasi, nu stai 100 ani acolo, va intalniti tot in real, acolo doar poti gasi oameni care vor si ei o relatie.
Draga mea vreau să vb online pentru ca fata care îmi place nu e în același oraș ca mine am mai văzut-o în realitate dar îți zic sincer mi-a fost prea rușine să mă duc la ea pentru ca chiar e singura fată de care îmi place
La asta m-am referit bro vreau să vorbesc online și după să ne întîlnim pentru ca am mai mult curaj să încep o conversație online Decât în realitate creierul nu-mi funcționează cum trebuie când sunt față-n față cu o fata?
Si de ce nu ai ajuns sa o cunosti, inca?
Pai asta e si ideea, intai va cunoasteti pe net, va dati poze (neaparat chiar daca zice ca nu vrea sa-i dai, pentru ca daca te vede poate zice ca nu se astepta sa fi asa), apoi ii zici daca vrea sa va vedeti si dupa aia vezi.
Ca asa in real sansele is mult mai mici, pe net poti cunoaste sa zicem 20 de femei care vor o relatie, in real poate 2-3, ca nu stii care e libera, care nu, care vrea.
Asa acolo stii ca toate vor relatie, zic pe site de asa ceva, nu pe FB sau forumuri unde 99 % sunt cuplate deja. Doar in locuri unde toti vor o relatie fie sex fie si serioasa.
Nu iti merge creierul din prima in real ca ai putina teama ca n-ar vrea.
Dar asa pe net ai curaj, daca te place si accepta si iesi, e altceva, deja ai trecut de prima conversatie.
Nu inteleg unde bati.E nasol daca nu stii sa incepi si sa porti o conversatie.
Sfatul meu e sa pui intrebari deschise, nu inchise(la care poti raspunde doar cu da/nu).
Sfaturile astea sunt multe dar daca vrei sa cuceresti trebuie tu ca baiat in devenire de barbat sa inveti arta cuceririi si sa citesti cat de mult in asa fel sa stii sa porti o conversatie interesanta si inteligenta si cel mai bun atuu e simtul umorului
Tu ai impresia ca oamenii sunt pești și îi poți ocloti cu minciuna și falsitate? Cu ce curaj și prostie întrăznești și îți permiți sa ceri asemenea murdări? Tu nu ai un Dumnezeu! Nu ai frica De Dumnezeu? îl consideri un nimic și îl subestimezi!? căci dacă ai fi avut într-adevăr cu Adevărat un suflet curat nu afi avut cum săte gândești măcar la așa prosti. Femei și bărbați haladiți spui? Fiule astea le găsești în locuri grav de murdare și greșite și nu-ți doresc să-l pășești și Găsești căci o dată un suflet murdărit greu se va vindeca nu te juca cu oamenii căci nu ai crede-mă ca nu ai habar cât rău îți dorești și îți faci.
Bro când am zis haladite nu m-am referit la prostituate cu la fete care nu se agăță cu vrăjeala ieftină cam ciudat mesajul tău nu are nici un sens ce vorbești acolo bre
Mă vărule, ascultă ce-ți spune fratele tău, te duci frumos la ia și o iei tare mă viața mea hai că am să-ți spun o poveste, glumesc, astea cu replicile de agățat o face ăștia de 12/13 ani, tu daca esti băiat mare vaccinat trebuie sa fii bazat sa ai pe ce te jură să ai un Bmw niște numere in cont, mai înțeles ce spune frate tau e alte vremuri vere nu mai e când tata mergea cu căruța și o luă pe tanti Maricica cu o floare și o sticlă de vin din cârciumă satul și îi promitea că o să-i asigure lopată, roaba, și trezire la 5 dimineață pentru un ten sanatos, succes in viata!
Ador răspunsul ăsta te pup vtm?
Anonimul35 întreabă: