| dradra98 a întrebat:

Sfaturi pentru a ma dezvolta la brate, piept și picioare? Nu fac sala doar ridicări cu bara și tracțiunii. Sunt cam slab, am bratele slabe, vreau sa ma formez. Repet fără sa fac sala, alte detalii?

3 răspunsuri:
| MymyMihaela a răspuns:

Alimentatie sanatoasa...

| Mk01 a răspuns:

Primul pas e să ai un program. Faci de măcar 2 ori pe zi antrenament la o oră după ce ai luat masa.În ce constă? Seturi de flotări, şi abdomene, începi de la ceva uşor 3 seturi de câte 10 flotări şi 3 seturi de 20 abdomene şi le creşti săptămânal cu 1 set şi la numărul de flotări şi abdomene pe care le faci per set cu 10. Şi faci aşa 5 zile după care 2 te odihneşti să se dezvolte muşchii.Şi dacă faci aşa în 2 luni se vor vedea rezultate.

| JeNeRegreteRien a răspuns:

Daca tot vine vara si iti e mai usor sa slabesti si/sau sa faci sport pentru ca ai mai mult timp liber eu iti propun sa faci macar o ora pe zi sport, jumatate din acest timp il poti cunsuma facand o alergare usoara iar cealalta jumatate poti sari coarda...saritul coardei e distractiv si iti lucreaza bine muschii picioarelor si abdomenului, eu am urmat vara trecuta ''programul'' asta si din prima luna a dat roade si patratelele au inceput sa fie vizibile. Bafta! big grin