Buna.Simt ca deja ma apuca dorul de colegi.Stii ce colegi buni am
Sunt super truu.Am plans cand a venit vacanta de vara si le-am simtit lipsa acut il ultimele trei luni
PfaaaMa simt asa dor-urata(Da anonim stiu ca nu exista cuvantul
Sfinte snitel?
ma bucur... oarecum
stii
ma bucur doua zile si dup-aia vreau vacanta
Sfinte snitel?buna astaPai intr. un fel sunt fericita.adica imi vad iar colegisi vad profii de care radeam.imi e dor de toate nebuniile de la scoalaDar ma simt si ingrozitor, trebuie sa invat iar, profesorii severi, cunosc profesori noi si sa innebunesc daca imi convine sa invat ceva. iar temeleestau in casa sa scriu:-lx( oricum o sa treaca si anul asta si dupa la liceu, unde o sa fie mai bine>ce parere ai?cum te simti?:*
Pffai 10 cu steluta pentru exprimare!
Sunt nerabdatoare dar constransa, sunt fericita dar trista, sunt optimista dar pesimista.
Prima zi de liceu
Buna buna asta cu sfinte snitel.
Sunt foarte incantata ca incepe scoala pentru ca sunt boboaca! Dar o sa ma satur repede am emotiiii :-s.
Dar tu? Dupa exprimare nu pari prea incantata ca incepem scoala
Sincer, eu chiar vreau sa incep scoala. m-am plictisit de vacanta, si in plus abia astept sa-mi cunosc noii colegi
Da normal pai de unde sa incep profa-i un pic dusa ne da teme multe colegii-s batausii dar e cool ca in fiecare pauza avem bataii si cam atat pupicii si mai raspundeti la intrebarile lui dellinas
AndreiBalan123 întreabă: