Da mi-am comandat, si mi-am comandat chiar Relas & Tone.eu zic sa nu-l comanzi Nu Merita, adica te relaxeaza dar nu te face sa slabesti + ca incerk sa slabesk cu el de 2 luni
Bunicii mei au comandat
sunt foarte multumiti
cumpara`ti da rezultate foarte bune :p
si-au mai comandat Kosmodisk sau cum dracu s`o scrie si 2 tigai Dry Coker sau cum dracu s`o scrie
Eu nu mi-am comandat dar si-a luat o vecina si e super marfa.Din pacate am apucat sa imi fac masaj cu el doar cateva minute dar mi-a placut la nebunie! cumpara`ti!
Dapz mi-am comandat eu chiar acum cateva luni Relax&Tone si da rezultate ( cel putin la mine a mers).Eu am dat jos burtica cu ajutorul lui.Trebuie sa-ti iei si o crema anticelulitica de la farmacie. In 2-4 saptamani vei reusi sa ajungi la forma dorita a corpului. Funda:X?
pot sa spun ca este foarte bun chiar da rezultate daca til iei nu dai banii degeaba:d
Mi-am luat si eu relax&tone, si pot spune ca n-am slabit deloc cu el, face masaj dar de slabit...numai daca iti faci in fiecare zi 20 de minute in fiecare parte a corpului. ( da nu-l folosi odata mai mult de 30 min ca se incalzestesi s-ar putea sa explodeze ( asa a apatit cineva cu care am vb pe un forum). eu nu-ti recoman d sa til iei...