anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Si-am inceput sa scriu si eu "versuri printre lacrimi",va rog un sfat m-ar ajuta tare mult in cazul de fata :intamplarea a fost ca una din pretenele mele, caruia-i spuneam multe lucruri(o prietenie de 10 ani de zile ) s-a dus pe rapa din cauza unui baiat, mai exact fostul meu iubit pe care ea, javra, stia ca-l iubesc ca ochii din cap. Am gresit,l-am inselat (daa,si inca pot spune ca-l iubesc chiar daca s-a intamplat asta, in fine, n-are relevanta acum) si el acum ca sa se "razbune" ii raspunde insistentelor prietenei mele,care,pana acum nu credeam c-ar vrea sa-mi "spangleasca" iubitul. In ce situatie sunt acum? nu vreau nici sa va imaginati, da am gresit,recunosc, a fost vina mea,ce pot face mai departe? S-o omor in bataie? sa incerc sa nu-i bag in seama? nu cred ca rezolv mare lucru, altceva ce pot face? sad va multumesc anticipat

Răspuns Câştigător
| YoBuDy a răspuns:

Pai hai sa analizam situatia, prima care ai gresit ai fost tu pentru ca l-ai inselat, acum esti constienta de acest lucru dar e prea tarziu, reactia lui nu este una deplasata deoarece altii puteau reactiona mult mai rau. Prietena ta poate fii mana in mana cu fostul tau prieten, daca ea indrazneste sa se dea la el, sau sa raspunda la insistentele lui, este clar ca nu ti-a fost "prietena", dupa cum bine stii prieteni adevarati mai rar...
In situatia ta, ca un sfat de la mine, ar trebui sa mergi mai departe si sa termini orice relatie cu asa zisa "prietena ta" pentru ca in caz de nu ai aflat pana acum indiferenta doare cel mai tare, iar daca ei observa ca te doare si ca te deranjeaza vor continua, si acest lucru va fi in dezavantajul tau. Ar trebui sa iei partea buna din aceasta intamplare si sa fii mai atenta la "prietenii tai" si bineinteles ai putea incepe prin a te schimba tu si a respecta pe cel de langa tine.
Succes