Bună! Niciodată nu vei fi pe deplin fericit, nu există fericire deplină, cum nu există nici perfecțiune. Faptul că ai ce ți-ai dorit și că le ai pe toate sunt două lucruri diferite de la alb la negru. Tot timpul se poate să fie mai bine, mai mult, mai bun. Ai o mașină, dar îți dorești și o casă. Ai casă, ai mașină, sănătos ești, dar ești complexat de diferite lucruri legate de frumusețe.
De aceea e bine să prețuiești ceea ce ai și să te mulțumești cu ce ai.
Cand nu mai gandesti.Focile sunt cele mai fericite animale pentru ca desi arata absurd prostindu-se sunt in elemntul. Uita-te la "Ganditorul" lui Rodin.Pare tipul ala fericit? Toata inteligenta lui si nazuinta spre mai mult nu duce decat la o parere de rau din partea privitorului
Don`t think, be happy
Cand vad ca cineva mandru de mine, cand vad ca toate eforturile mele au dus la atingerea scopului propus, cand am reusit sa ajut pe cineva, cand Il strang in brate, cand stau cu El si pur si simplu ne spunem nimicuri si ne prostim, cand vizitez un loc nou sau cand revad un loc important pentru mine, cand imi reintalnesc vechi prieteni, cunostinte, cand observ ca nu sunt chiar singura si am pe umarul cui sa ma sprijin, cand mama gateste si se prosteste cu mine, cand ma trezesc si vorbesc tot felul de nimicuri cu sora-mea in mijlocul noptii, cand stau in iarba sau in mijlocul unui camp si fumez, cand ma simt impacata cu mine insami, iar lista poate continua.
In fiecare zi exista macar un moment in care sunt fericita.
iona98 întreabă: