E naspa ca te iei dupa ceilalti, si eu am trecut prin asta candva, prietenele mele avand mai multi bani, si aratand mai bine, m-am simtit exact cum te simti si tu, colac peste pupaza am si pierdut prieteni in timp, dar m-am autosugestionat, credeam ca daca ma machiez arat mai bine sau chestii de genu soo not
simte-te sexy, simte-te bine si vei fi remarcata. daca tu te desconsideri, cum ar putea cei din jur sa te vada altfel?
pe TPU ai mereu prieteni si poti vorbi mereu cu noi c'mon SMILE!
stiu ca e greu sa te simti singur si fara nimeni, dar vei vedea ca iti vei face prieteni, vorbeste cu colegii tai, cu fostii prieteni, apropie-te de ei, si in timp vei vedea ca se va schimba situatia
cheer up>
Pana la urma o sa gasesti pe candva. nu-ti face griji.totu' o sa fie bine! bye
Nu te mai descuraja. va fi bine. stii expresia ''va sosi soarele si pe strada ta,,. crede-ma trebuie doar sa astepti si va fi bine. trebuie doar sa fii foarte atenta la oameni si sa ii analizezi bine inainte de a spune ca iti sunt prieteni. ai grija. iti urez mult noroc.
Nu cred ca este vorba de aspectul fizic, iar daca incerci sa fi pe placul altora nu vei fi niciodata okei Fi tu! asta conteaza
Nu cred ca e vb d aspectu fizic eu il am dar nu are nici o valoare stiu c simti pentru ca si eu simt akelai lucru. dar nu mai e nim d facut decat sa stepti o sa fie bine crede-ma